Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Anyukák: szülés után mennyi...

Anyukák: szülés után mennyi idővel kezdtétek el visszaszerezni az alakotokat?

Figyelt kérdés
2020. okt. 31. 23:44
A kérdező szavazást indított:
2-6 hónappal a szülés után.
7-12 hónappal a szülés után.
13-18 hónappal szülés után.
Másfél-2 évvel a szülés után.
2-2 és fél évvel a szülés után
2 és fél - 3 évvel a szülés után.
3-3 és fél évvel a szülés után.
4-10 évvel a szülés után.
Soha
44 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
3 hónappal szüles után kezdtem el edzeni.
2020. okt. 31. 23:45
 2/11 anonim ***** válasza:
64%
A csípőm fél év után húzódott vissza.
2020. okt. 31. 23:46
 3/11 anonim ***** válasza:
61%
Nem hìztam meg vàrandòssàg alatt. Rögtön ugyanazokat a ruhàkat hordtam, mint vàrandòssàg előtt-ès alatt is, csak egy derèkpànt kellett. Ugyanolyan volt az alakom, nem volt mit ledolgozni.
2020. nov. 1. 00:17
 4/11 anonim ***** válasza:
41%
Szülés utan 3 nappal ugyanolyan volt, nem kellett visszaszerezni, hiszen sosem vesztettem el, "csak" terhes voltam, nem elhízott.
2020. nov. 1. 00:33
 5/11 anonim ***** válasza:
76%
Az alakom azonnal a régi volt, egy dekát sem híztam viszont eleve úgy lettem terhes, hogy volt kb 5 kg plusz rajtam, aztán ez az otthon tespedéstől +15 kg lett 2 év alatt. 2,5 éves volt a gyerek amikor összekaptam magam és edzéssel&diétával visszafogytam oda ahol még bőven azelőtt voltam, hogy egyáltalán teherbe estem volna.
2020. nov. 1. 00:52
 6/11 anonim ***** válasza:
77%
Én nem híztam a terhesség alatt, gondoltam milyen szerencsés vagyok, aztán a szoptatás alatt híztam 15 kilót mert folyton éhség rohamok jöttek rám. Pedig az életemben nem volt rajtam felesleg. Két évig szoptattam az alatt nem is tudtam leadni, de amint abbahagytam 2 hónap alatt magától fogyókúra nélkül lement. Gondolom a hormonok is közre játszhattak... Szóval terhesség után is érdemes odafigyelni
2020. nov. 1. 01:08
 7/11 anonim ***** válasza:
87%

Azonnal 😀 2 hétig voltunk kórházban, szinte meg se látszódott rajtam mire kijöttünk, hogy szültem.

Bezzeg rá 3 hónapra 🤪 10 kiló jött fel, 10 hónapja szültem. Elkezdtem edzeni pár hete, csak covidos lettem, ezért félbe maradt. De hamarosan újra kezdem.

2020. nov. 1. 02:09
 8/11 anonim ***** válasza:
19%
Azonnal. Mivel igényes nő vagyok ezért a terhesség alatt végig edzettem napi 3 kemény órákat, plusz 2 perccel a szülés után már nekiálltam futni. Minden csak igényesség kérdése.
2020. nov. 1. 02:42
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Pokolian vizesedtem, és nagyon nagy volt a hasam, de tényleges hízás (vagyis ami zsír volt) az kevés (<5 kg) volt. Császármetszés miatt kb 4. hónappal a szülés után kezdek majd el edzeni (most 2 hónapos a baba) , addig maradnak a nagy séták.
2020. nov. 1. 02:57
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Én szülés után 2 évig szoptattam. Csonttá fogytam tőle..

Most 4.5 éves a lányom, most már jól nézek ki :). Sikerült kicsit híznom.

A hasam sosem volt lapos, és így, hogy köldöksérvem lett, nem is lesz. De ez nem zavar.

2020. nov. 1. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!