Mit gondoltok azokról, akik az alakjuk miatt nem szülnek?
Figyelt kérdés
2020. okt. 31. 13:11
1/18 anonim válasza:
Sokáig fogod/fogjátok még ezt a provokatív témát folytatni? Kit érdekel, ki mit gondol róluk? Mit kezdesz ezekkel az információkkal?
2/18 A kérdező kommentje:
A többi kérdést nem én írtam ki, nem is tudtam hogy vannak. Csak kíváncsi vagyok a véleményekre.
2020. okt. 31. 13:23
3/18 anonim válasza:
Szíve joga mindenkinek eldönteni mit akar. Nem ítélem el. Az viszont engem feháborít, amikor valaki szül, de nem szoptat mert lógni fog a melle.
Ha már vállalja valaki akkor 100%ot kell nyújtania a gyereknek
4/18 anonim válasza:
Mitől jobb nekem, ha mégis szül? Mitől rosszabb nekem, ha nem vállal gyereket? Mitől rosszabb nekem, ha örökbefogad?
Le-se-szarom mit csinál más a saját életével, amíg az nincs hatással az enyémre.
5/18 anonim válasza:
Azt, hogy a magánügyük. Nem kell magyarázni miért nem akar valaki gyereket.
6/18 anonim válasza:
Azt, hogy teljes mértékben megértem, de nyilván nem csak ez az oka.
7/18 anonim válasza:
Abszolút megértem, ugyanakkor semmi közöm hozzá, hisz az ő élete, az ő teste. Ugyanígy semmi felháborítót nem találok abban, ha valaki nem szoptat, tök mindegy hogy milyen okból. Mert lógni fog a melle, vagy mert idegennek érzi vagy mert fáj vagy akármi. Semmi gond nincs a tápszerrel sem, attól még lehet ugyanolyan vagy akár jobb anya is, mint aki szoptatott. Ez nem ezen múlik.
8/18 anonim válasza:
Szerintem nincs ezzel baj. Jobb mint aki szül mert a párja akar gyereket, de már pár hónaposan lepasszolja, nem akar se szoptatni se foglalkozni vele
9/18 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy az ő dolga és semmi közöm hozzá.
10/18 anonim válasza:
Az a véleményem,hogy senki nem tartozik magyarázattal senkinek a saját életét érintő döntésekben. Persze itt nagy divat turkálni mások pénztárcájában/ágyában/méhében stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!