Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ez így nem etikátlan?

Ez így nem etikátlan?

Figyelt kérdés

Pár hete szültem, elég negatív tapasztalatom van a kórházzal kapcsolatban.

A szülést magát hagyjuk is, nem ez a lényeg most. Hanem az, hogy nekem nem volt sem fogadott orvosom, sem fogadott szülésznőm.

Annak rendje és módja szerint le is sz*rtak, de most nem ez a lényeg, erre készültem is.

Viszont vajúdás közben többször is kiabáltam "valakiért", mert segítségre volt szükségem (12 órát vajúdtam), de volt hogy órákig nem jött senki.

Aztán később a gyerekágyas részlegen az egyik szobatársamnak volt fogadott szülésznője, és majdnem óránként feljött hozzá érdeklődni meg segíteni stb.

Aztán elgondolkodtató volt, hogy az mondjuk mennyire etikus, hogy ők munkaidőben "maszekolgatnak", mert valaki fizet érte mellékesen, míg lehet valakinek a saját részlegén épp szüksége lenne rá, míg ő egy másik osztályon kóborol olyan miatt, aki fizetett.

Állítólag kevesen vannak stb, ilyenekre valahogy mégis van idő?

2022. szept. 7. 15:55
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
6%
Én szeretem a jattot el is fogadom meg is köszönöm és igen a jattos ügyfeleket részesítem előnyben. Előfordult már, hogy egy egy ügyfél több problémát okozott mint kellene és egyszerűen megtagadtam tőlük a szolgáltatást. Problem?
2022. szept. 17. 18:37
 32/34 anonim ***** válasza:
83%

27 Te tényleg szülésznő vagy? Nem írnád le melyik kórházban? Csak hogy ilyen sötét érzéketlen suttyóhoz még véletlen se kerüljek. Undorító amit írtál.

Az egyik percben szidod a szakmát, a másikban meg felvágsz rá. Ennyi erővel tetszett volna informatikusan tanulni, akkor nem kéne itt hisztikézni a túlórák miatt, meg nem kéne kenőpénzért kuncsorogni. Ja, hogy ahhoz ész is kellett volna? ...

Kb ennyire volt értelmes az is amit írtál.

Neked meg normális szakmát kellett volna választani amiből kifutja a magán ellátás és nem vergődni hogy azt látják el előbb aki fizet.

A kérdező el volt látva csak nem nyalták fényesre a kis fenekét amiért megtisztelte a kórházat hogy ingyen ott hzza világra szent dedét.

A legtöbb nő nem játszik hattyú halálát vajúdás közben nem kel 5 orvosnak és 10 szülésznőnek körbeállni kezüket tördelve mikor segtíhetnek megemelni a fejét vagy kinyomni helyette a gyereket.

Utálom az ilyet mikor csak elvárások vannak.

És hidd el, a legtöbb szülésznő örül ha nem az ő kórházában potyogtat az fajtátok.

El lett látva nem? A többi hiszti is vergődés.

Ha az kell hogy ugorjanak lehet menni magánba

2022. szept. 18. 11:45
 33/34 anonim ***** válasza:
32%
Még mindig jobb mint geréb ágnes módszere.
2022. szept. 18. 16:52
 34/34 anonim ***** válasza:
51%

Kifejtenéd mi zavar dr Geréb Ágnes mòdszereivel? Tisztelettel bánik az anyákkal. A lehető legmagasabb szintű ellátást biztosìtja. Ugyanarra a rizikòcsoportra vetìtve sokkal kevesebb baba halt meg, akinek a szülèstèsènèl segèdkezett (1 baba szülèsnèl, 1 pàr hònappal szülès utàn, ès kòrhàzban ugyanùgy meghaltak volna). Egy anya sem halt meg szülèsi komplikàciò miatt, akinek a szülèsèt kìsèrte. Több èvtizedes kòrhàzi- ès intèzmènyen kívüli tapasztalata van a szülèskìsèrèsben. 3 felsőfokù vègzettsègèbôl 2 a szülèshez kapcsolòdik, a 3. is segìti a szülőanyàkat. Folyamatosan kèpzi magàt, nemzetözileg elismert szakember, ès követi a who ajànlàsait.

Ezek közül melyik zavar?

Nem tekerte ki a meghalt baba nyakàt, ahogy egy ember kijelentèse nyomàn a mèdia hìresztelte. Ez benne volt a halottkèm jelentèsèben (hogy nem volt a baba nyaka kitekerve).

2022. szept. 18. 17:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!