Ha nagy sor áll strandon a női mosdónál, bunkóság vagy etikátlan bemenni a férfibe, ha már nem bírom? (N/23)
Szerintem nem illik, függetlenül attól, hogy a pasik többsége nem bánná.
Mondjuk van az a szitu, amikor az ember legkisebb dolga ezt mérlegelni, miután meglátta a sort, és érzi, közeleg a vulkánkitörés.
De fordítsuk meg a kérdést. Ha egy férfi menne be a nőibe, az etikus lenne? Nyilván nem, sőt, mindenki perverznek nézné.
4.-re.
Miért is? Ott van üresen, tisztán.
Engem kicsit se zavarna. Jó, ha a piszoárnál állnék nyílván néznék egyet. De alap esetben hidegen hagyna. Ha kell, akkor kell.
De fordított esetben én nem mernék bemenni a nőibe, mert nap végén már facebookon is ki lennék írva, strandról kitiltva és még örülhetnék, ha nem jelentenének fel. Pedig csak nagyon kellett volna pisilni, de ilyen a mai világ. Ha szerencsétlen hölgy van bajba, akkor rajta segíteni illik és kell is neki. Ha egy szerencsétlen srác van bajban, az oldja meg.
#9 mert a sok feminista kikérné magának, hogy nem szeretne férfiak közt durrogatni. Egyenlőek vagyunk a mosdó ajtóig.
Az miért van amúgy, hogy a nők kettesével járnak wc-re, és mindezt félóránként?
A pasi mosdó előtt vajon miért nincs sor? Pedig sokan még söröznek is a strandon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!