Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Ha nagy sor áll strandon a...

Ha nagy sor áll strandon a női mosdónál, bunkóság vagy etikátlan bemenni a férfibe, ha már nem bírom? (N/23)

Figyelt kérdés

2022. júl. 25. 19:29
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
30%
Nem az,pláne azért mert a férfiakat se zavarná,sőt...
2022. júl. 25. 21:23
 12/31 anonim ***** válasza:
42%

11. Igazából engem zavarna, ha látna, miközben a dolgomat végzem, de kibírnám. Nagyon nem lehet mit tenni.

Volt már ilyen kollégiumban, ahol a női vécé rossz volt, kellemetlen volt, de túléltem valahogy. Igazából abban nincs semmi plusz élmény, ha lájta a farkam egy lány, mert nem történik semmi és én nem látok őbelőle semmit.

2022. júl. 25. 21:28
 13/31 anonim ***** válasza:
39%

Igen, bunkóság, nem is kicsi.

Méghozzá azért, mert ellenkező esetben minimum a TEK jön.

Amúgy tényleg jobbak lennének jel nélküli fülkék + piszoár.

2022. júl. 25. 22:07
 14/31 anonim ***** válasza:
56%
#10 A férfiak közül strandon sokan belehugyálnak a vízbe.
2022. júl. 25. 22:53
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
#15 páran biztosan, főleg a nagydarab fuxosok és az öregek, akik naphosszat csak áztatják magukat a vízben, de azt hogy sokan azért túlzásnak gondolom.
2022. júl. 25. 23:18
 16/31 anonim ***** válasza:
60%

"#9 mert a sok feminista kikérné magának, hogy nem szeretne férfiak közt durrogatni. Egyenlőek vagyunk a mosdó ajtóig."

Olvasd már el és próbáld értelmezni, amit írtam! Vécéfülkékről van szó. Nem tudom, te szoktál-e vécéfülkét használni, én úgy tudom, az a szokás, hogy egy fülkébe egyszerre egy ember megy be. Javítsatok ki, ha tévedek, őszintén szólva én nem nagyon használok fülkét, kisdologhoz elég a piszoár, a nagydolgot meg itthon végzem el. De ha egy fülkét egyszerre csak egy ember használ, akkor legfeljebb az durrogatna férfiak között, aki önszántából bemenne a piszoáros helyiségbe.

"Az miért van amúgy, hogy a nők kettesével járnak wc-re, és mindezt félóránként?"

Elvileg a női húgyhólyag rövidebb idő alatt megtelik, ezért nekik gyakrabban kell mosdóba menniük, mint a férfiaknak. Na meg náluk ott van ugye a menstruáció is, az ezzel kapcsolatos dolgokat is, tamponcsere stb. a mosdóban kell lerendezniük. Mondjuk strandon ez utóbbi nem biztos, hogy releváns, mert ha megvan nekik, akkor általában nem fürödnek medencében.

"A pasi mosdó előtt vajon miért nincs sor? Pedig sokan még söröznek is a strandon."

Csak saját tapasztalatok alapján tudok következtetéseket levonni, nem biztos, hogy igazam van, de én ezek alapján látok némi összefüggést. Néhai diákmunkás munkahelyemen műszak végén mindig nekünk kellett vécéket takarítani, úgyhogy a női és a férfi vécében is jártam. Női vécé: 3 db fülke. Férfi vécé: 4 db piszoár és 1 db fülke. Ez alapján úgy jön ki a matek, hogy egyenlő számú női és férfi vendég esetén a férfi vécében jóval gyorsabban halad a sor. A másik dolog, hogy ha én pisilek, simán odaállok a piszoár elé, félig letolom a nadrágot, előveszem a cuccost, pisilek, nadrág vissza, kb. 30 másodperc alatt megvan az egész. Csajoknál ez nem ilyen egyszerű. Szóval ha belegondolunk, eléggé igazságtalanul vannak felosztva a vécék, és nem csoda, hogy a nőknek sokkal többet kell sorba állniuk.

2022. júl. 26. 11:07
 17/31 anonim ***** válasza:
53%

#16 nem minden pasi viszi haza a cuccot, én speciel szeretek tőle megszabadulni ha érzem hogy szólít a természet. Szóval megnyugtatlak, szoktam használni a fülkés részt is, és még sokan mások is, legyen akár strand, vagy melóhely.

Igen, egy fülkébe egy ember megy be, de képzeld már el, hogy ülsz a klotyón, és töprengsz az élet nagy dolgairól, közben a szomszéd fülkéből egy közepes méretű ágyúnaszád hangjai szűrődnek ki, majd mikor kiértek a kézmosóhoz, nem egy melák pasit látsz, akit várnál az audio effektek alapján, hanem egy 160 centis filigrán nő vigyorog rád vissza.

Erre írtam, hogy ez a nőknek lenne kellemetlen szitu, és hogy “férfiak közt”. Hidd el, mindenkinek jobb ez így, hogy külön mosdók vannak.

Sajnálom, hogy ezt ennyire részleteznem kellett, nem hittem volna, hogy egyesek képzelőereje ennyire konvergál a nullához.

2022. júl. 26. 11:38
 18/31 anonim ***** válasza:
79%
17, te simán csak szexista vagy. Egy nő is ugyanúgy szarhat és finghat, mint egy férfi. A legtöbb nő már rég túl van ezeken a középkori nézeteken, hogy nekik csak csillámpónit szabad kieregetniük magukból.
2022. júl. 26. 13:40
 19/31 anonim ***** válasza:
37%

18 nem vagyok szexista, csak reális. Felőlem bárki bármit csinálhat, akár egymás előtt is, de szerintem minden jobb érzésű ember jobban szereti ezt koedukáltan végezni, szóval beszéld meg a nőkkel is, mert ahogy nézem a pontozást, senki sem akar közös klotyót.

De kiírhatsz rá akár egy szavazást is, hidd el, engem fog igazolni a végeredmény.

2022. júl. 26. 14:47
 20/31 anonim ***** válasza:
61%

"senki sem akar közös klotyót."

Mármint: a nők nem akarnak.

DE ha a női nem jön össze, AKKOR VISZONT lazán beugranak a férfibe.

UGYANAKKOR ha egy férfi megy be a nőibe, arra kihívják a TEK-et.

Éljen az egyenjogúság!

2022. júl. 26. 14:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!