Örökbefogadással kapcsolatos kérdés. Miként kérnétek számon az etikátlan postásnőt?
húúú ez nagyon durva! én bemennék első körben a postára és beszélnék a felettesével, megkérdezném hol tudok panaszt tenni írásban, stb. ezt ne hagyd annyiban ez nagyon etikátlan! és gondolj bele, mi lesz ha pár év múlva a gyereked nyit ajtót a postásnak? :O
sok sikert!
Huhh. Én bemennék a posta vezetőjéhez, hogy mégis mit tanácsol a "kedves" alkalmazottjával kapcsolatban.
Szerintem járhatatlan az az út, hogy a postással kommunikálj, én nem tudnék vele higgadtan beszélni.
Egy kisvárosban lakunk,10 éve építkeztünk azóta ő jár hozzánk,néha előfordult,hogy nekem is próbálta mások hivatalos leveleinek okát találgatni.Én mindig elzárkóztam , teendőimre hivatkoztam.
Miből is gondoltam,hogy ha másokkal ezt teszi,akkor velem szemben nem ?
Semmiképpen nem hagyom annyiban,de talán elég lesz ha neki szólok,ha holnap jönni fog,talán a megszégyenülés elég lesz neki és a szembesítés,esetleg elolvashatja a gyámügy által kiküldött határozatokat,amik a gondozásba kihelyezésről,sikeres gondozási időről,örökbefogadás lezárásáról érkeztek :-).
Ez igen kellemetlen. Tudom milyen kisvárosban élni, ahol mindenki mindenkit ismer :D (ha kirúgatnád, hallgathatnád egy életen keresztül)Én nem rögtön a feletteséhez rohannék, inkább megpróbálnám vele megbeszélni. A leveleket azonban semmiképen nem mutatnám meg a helyedben.
egy: nincs hozzá semmi köze,
kettő: neked semmit sem kell bizonyítanod felé.
A postás dolgozók kötelességei között alap a diszkréció. Vagyis amikor a munkaszerződését aláírta, ezt is aláírta. Ő pontosan tudja, hogy nem lehet az ügyfelek életében vájkálni, épp ezért én a helyedben csak őt magát figyelmeztetném, hogy ne forduljon elő ilyesmi a jövőben, mert ellenkező esetben panaszt teszel. Szerintem ez elég hatásos lesz önmagában is.
Üdv: egy postás dolgozó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!