Overál kérdés! Hány overált érdemes venni a télre?
4 hónapos a kislányom,vettünk neki egy nagyon szép overált ami jó meleg igazi télre való.Méretet úgy választottuk,hogy tavaszig kitartson.Ha egyet veszünk még mellé cserére az elég?Vagy ti mennyit vásároltatok?
Köszönöm a segítséget!
Szia!
Nekem is 4 hónapos. Nekünk van egy "normál" vastagságú, közepesen meleg, egy másik hidegebb napokra ami nagyon meleg, emellett van egy kétrészes overálunk és 2 télikabát....De már látom, hogy felesleges, mellesleg megvan a kedvencem ( a vékonyabb) és még eddig azt adtam rá, egyszer a vastagabbat. A kabátot és a kétrészest nemigen fogom használni :/
Úgyhogy szerintem elég egy! Ha tudsz venni mégegyet pluszban, annyit esetleg. De azt sem muszáj.
3 hónapos a fiam (harmadik baba úgyhogy nagyjából már be tudom lőni miből mennyi is kell nekünk)
2 overálunk van mert nagy a család és nem biztos hogy aznap mikor koszos lesz épp azt akarom mosni (lehet hogy várakozik csomó más ruha is)és van még egy kabátja ha kocsival megyünk a hordozóba bőven elég az mert nem akarom hogy besüljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!