Játékos kérdés! Milyen játék repülőt és porszívót vegyek 16hós fiamnak? Megyek a börzére vas. és nem tudom, milyet és mennyiért érdemes venni? Mentek a börzére?
láttam azt,de nem tudom,milyen.nekem nem igen tűnik olyannak,mint az igazi
esetleg nektek van?
Vegyél igazi porszívót. Az én fiamnak is van egy "gagyi", olcsó porszívója.
Repülőből olyat is vegyél, aminek a légcsavarja pörög-forog (ahogy a fiam mondaná). És szerintem érdemes helikoptert is venni neki.
Melyik reptérre jártok ki?
a porszívót én is úgy gondoltam,hogy hiába veszek,az enyém kell akkor is.van több rossz is a kamrába,gondoltuk,abból egyet odaadunk neki.csak a tapasztalataitokra voltam kíváncsi.
repülőben pedig teljesen tanácstalan vagyok
várom még az ötleteket
Azt hittem valami kis reptér. Mi amúgy Vecsésen lakunk. A fiam szobájából pont látni a le-felszálló repcsiket. Ő is imádja őket, bár a mostani kedvenc a: templom, harang, bim-bam.
Amúgy én is egy régi porszívómat adtam neki. Eleinte tetszett neki, de tényleg az kell neki, amivel én porszívózok. És már az sem mindíg.
A repcsikkel viszont szokott játszani. Van neki egy vitorlázó repülője, egy szétszerelős repcsi és helikopi (ez egyben volt, és volt hozzá csavarhúzó, kézi és gépi), és van egy kis fém repcsije, aminek forog a légcsavarja (ez mecsbox jellegű).
22:15 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!