Ha császármetszést szeretnék mert félek a szüléstől és az orvos el vállalja ez nem etikátlan? Olyankor a többiek akik a műtőben vannak tudnak róla? Ha akad ilyen orvos kell vajúdni, vagy egyszerűen megműt?
Igazából arra lennék kíváncsi ha be vagyok sz@rva a szüléstől,és nem akarok fájdalmat és az orvos el vállalja a császárt az nem büntetendő neki ha kitudódik?
Mielőtt valaki félreértene,ez csak kíváncsi vagyok! Már szültem.
A császár is nagyon fáj!!!!!
De a válasz hogy 100% van ilyen orvos de jól megkell fizetned,minimum magánklinika:-)
Nincs személyes tapasztalatom, de szerintem ha valaki kellően kitömi egy etikátlan, korrupt orvos zsebét, akkor az fog találni valami mondvacsinált indokot a császárra az óhajkismamának. Pl. pár óra vajúdás után kitalálja, hogy fájsgyengeség van, aztán már van is indok vágni, ő meg zsebreteszi azt, amit a drága anyuka a TB zsebéből (amit mi fizetünk) kiszedett.
Nekem semmi bajom az óhajcsászárosokkal DE fizessék ki! Ez nem ingyen van, ha ő komoly orvosi indok nélkül akar császárt, akkor menjen magánklinikára, ne az én zsebemből húzogassa ki a pénzt.
Tudom hogy nagyon fáj,én is császáros voltam sajnos.
De volt itt olyan kérdés hogy valaki ilyen orvost keres aki elvállalja,mert a kedves anyuka fél a szüléstől.
Ha az orvos indok nélkül császároz,csupán az anya kérésére az nem büntetendő?
Nem büntetendő mert talál okot az ilyen orvos.
Én nem akartam császárt,természetes szülésre készültem de nem bánom hogy műtét lett.
Most akkor szultel, vagy csaszarod volt?
Tolunk megkerdeztek, mert 4-4.5 kg kozott az anyukanak kell eldontenie, hogy meg meri-e szulni. En nem mertem az orvosom tanacsara. Szeles volt a valla a babanak nagyon. Utolag kiderult, hogy jol dontottem.
A császár is szülés.
És vannak orvosok, akik fontosabbnak tartják a pénzt, mint a beteget.Nem tudódik ki, mert olyan indokot talál, amilyet akar. Ugyan ki kérdőjelezné meg?
És ha mégis megkérdőjelezik, akkor még mindig mondhatja, hogy akkor ott a baba és a mama érdekében ezt látta helyesnek. Ebbe pláne nem köt bele senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!