Ki olyan orvos Szegeden, aki császármetszést vállal annak elenére hogy nincs semmi komplikáció?
szia,
Hagyd a babát magától megszületni, ez az Ő döntése, hogy mikor szeretne jönni. Ne befolyásold ezt a természetes folyamatot.
Arról nem is beszélve, hogy a császármetszés, egy nagy hasi műtét annak minden kockázatával és mellékhatásával.
Hűvelyi úton is lehet könnyen szülni, honnan tudod, hogy neked ez nem fog sikerülni?
Nem ismerek olyan orvost,pedig van egy pár nőgyógyász ismerősöm,aki akár jelentős anyagi ráhatás mellett is hajlandó lenne császározni egy kismamát,akinél amúgy nem indokolt a műtét.
A születés folyamata a gyermeked életét is meghatározhatja.Rengeteget számít,hogy hogyan születik meg.Ettől megfosztod,ha császárral szülsz.Persze,ha muszáj,akkor bele kell vágni,ez tény,de indok nélkül?
Én 17 órát vajudtam mire megcsászároztak, mert azt mondták akkor már, hogy esélyem sincs...
Ebből 12 órán át 3 perces plafon fájásaim voltak.
A végén már nem tudtam magamról.
Én még csináltam volna a babám érdekében, mert neki az a legjobb. A születésünk az egész életünkre kihat.
Nekem sajna nem sikerült, de tudom, hogy mindent megtettem. Hidd el, bánni fogod.
Egy 5 napos, gyönyörű kicsi lány anyukája
Szerintem meg nem kell őt oktatni.Ha így akar szülni és van aki ezt megcsinálja miért ne?semmivel nem lesz kevesebb ember, és tudja mivel jár.
Sok sikert
Basszus, miért nem lehet a kérdésre válaszolni???? Nem kell kiosztani másokat, ha lesz mégegy babám, azt én is császárral szeretném szülni.
Szerintem menj be a kórházba, és ott érdeklődj. Illetve a nőgyógyászod is tud segíteni a kérdésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!