A Pánikbetegség esetén lehet, hogy az orvos császármetszést javasol?
Figyelt kérdés
2008. aug. 12. 21:48
1/7 anonim válasza:
Miért gondolod így?Valami problémád van egyébként?
2/7 anonim válasza:
Csak azért kérdezem mert én is pánikbeteg vagyok de fel se merült ilyesmi.
3/7 anonim válasza:
Szerintem szülhetsz természetes módon attól függetlenül, hogy pánikbeteg vagy. Bár az is lehet, hogy orvosfüggő, hogy mit javasol. De szerintem ez nem olyan dolog, amiért császározni kellene.
4/7 anonim válasza:
szerintem sem kell emiatt császározni, bár gondolom nagyon szorongató érzés ha elképzeled a szülést: menni fog-e, képes leszel-e végig csinálni. Nem hiszem, hogy a pánikroham előjönne szülés közben, szerintem a női test sokkal profibban működik.Remélem minden úgy alakul majd, ahogy szeretnéd!
5/7 anonim válasza:
En panikbeteg vagyok, sajnos a kemenyebb fajtabol (sok ev terapia, rendszeres gyogyszerszedes, amit a terhessegem idejere sikerult felfuggeszteni, nagyon jot tett a terhesseg az allapotomnak) de nalunk sem merult fel a csaszar.
Viszont felmerult az EDA. Panikbetegkent nyilvan eszrevetted, h az idegrendszer kimerulese (tartos fajdalom, nagyfoku megterheles) milyen kituno taptalaja a panikbetegseg rosszabbodasanak. EDA-val nem merulsz ki annyira a fajdalomtol, rovidebb a vajudas, ezert ajanlotta a pszichiaterem es a nogyogyaszom is ezt a fajta kimeletes szulesvezetest.
Minden jot! 35 hetes kismama
6/7 anonim válasza:
Én is pánikbeteg vagyok, illetve remélem már csak voltam mert szerencsére teljesen rendbe vagyok, de természetes úton szültem és nem szokványos szülésben volt részem hanem a keményebb fajtából. Úgyhogy ne aggódj és szüld meg természetes úton a kisbabádat, hisz neki is és neked is sokkal jobb lenne. Természetesen ezt az orvos dönti el az adott pillanatban, de a pánikbetegség egyáltalán nem ok a császárra.
7/7 anonim válasza:
A barátnőm is az, de természetes szülése volt, nem volt semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!