Szerintetek etikatlan, ha hamarabb abba hagynam a mg szedeset 36 hetesen es 4 naposan, hogy beinduljon a szules, mivel cukorbeteg kismamakent felek, hogy baja esik a babanak?
Szerintem ezt a maradék időt már kibírhatod a diétáddal, nem biztos, hogy a babának jót tenne, ha előbb születne. Szedd össze magad és légy erős, a baba mindennél többet ér! :)
Kitartás, szerintem kövesd az orvos utasításait. Nekem a 36. héttől alapból nem kellett szednem semmit már, de ha neked javasolta az orvos, akkor tartsd is be az utasítását.
Most már 2 hetet nem bírsz ki???
Hagyd abba a Mg-ot a betöltött 38. héten mondjuk, akkor 39. héten megszületik, baja se lesz, és te se halsz bele még 2 hét diétába.
Szerintem ha megfelelő súlyú a baba és minde rendben van akkor befejezheted!Én megértem az aggódásod igaz nekem első baba de én is mindent megtennék !
És szerintem se lehet könnyű diétázni ennyi ideig!
Boldog babavárást a továbbiakban!
Szerintem meg attól hogy abbahagyod, nem biztos hogy megszülsz. Ismerek olyat, aki visszatartáson volt 30 hetesen, aztán meg majdnem indítani kellett.
Nekem az ikrekkel görcsoldót írt a doki (nem görcsöltem, csak megelőzésnek), na hát olyan bélgörcsiem voltak tőle hogy 3 nap alatt jöttem helyre és bírtam kiegyenesedni. Nem szedtem, csak ha igazán görcsöltem.
Nem lett semmi bajunk. 36 hétre születtek, de nem ezért, és nem is voltak ahhoz képest kicsik ők sem, 2 kg felett.
Tedd ahogy a szíved diktálja, meg el is számolhatták, nem feltétlen azért nagyobb a baba mert cukros vagy.
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!