Van aki egyedül szült apa vagy rokon barátnő akárki nélkül csak a kórházi dolgozókkal? Milyen volt? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
13 hónapos kislányommal itthon lesz valószínűleg az apukája így van rá esély h egyedül leszek szuleskor. Másra nem szívesen biznam de nem is biztos h oda ér anyós idoben.. ma töltöttem 40. Hetem2022. júl. 23. 08:21
21/25 A kérdező kommentje:
Na már száz h egyedül leszek de jobb is így, tavaly így vissza gondolva engem is inkább zavart a vajudasnal..meg rosszul volt h nekem fáj és ak meg ot is patyolgatni mittomen. Csak a kitolasnal volt nagy segítség meg h csinált képeket. De örülök h az elsonel át elhette legalább... jó is lett volna ha jön meg nem is. Így legalább tudom h jó kezekben vn a kislány.
Egyébként szivárgott ma a magzatviz, szóval be megyek ma kórház, holnap kellett volna es hétfőn inditottak volna, de mondjuk így is lehet így lesz és marad a hétfő fogalmam sincs izgulok kicsit
2022. júl. 30. 22:02
22/25 anonim válasza:
Hajrá kerdező! Nem leszel egyedül, ott lesz a kórhazi személyzet teged támogatni!
Majd irj, ha megvan a pici, hogy milyen volt!
23/25 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem volt rossz egyedül szulni, sőt ! Sokkal jobb volt, mondjuk hamar le is zajlott 9.30 -12.30 ig tartott oxitol a baba megszuleteseig nagyon intenzív volt az utolsó 30 p, kaptam epiduralt de addigra már jöttek a tolok kb 20 percre rá... örülök hogy végre kint van a kincsem
2022. aug. 1. 14:51
24/25 anonim válasza:
Szívből gratulálok! Nagyon ügyesek vagytok!
15-ös válaszoló
25/25 anonim válasza:
Gratulálok! Remélem, nekem is ilyen könnyen megy majd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!