Kezdetek óta egyedül altatjátok a babatokat vagy az első pár hónapban mellettetek volt? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2020. nov. 16. 17:45
1/14 anonim válasza:
A kezdetektől, ha elaludt, a saját ágyába tettem, így éreztem biztonságosnak.
Meg a legzésfigyelőnek is, így van értelme.
Azért, az első pár hétben, az ő szobájában aludtam, mert így voltam nyugodtabb.
De, aztán egyedül aludt. De, szinte a legkisebb mocorgására is már a szobájában vagyok.
2/14 anonim válasza:
A mai napig velem alszik,sosem aludt kisagyban. Ordított benne, a kórhazban is csak rajtam aludt. 3 hónapos
3/14 anonim válasza:
Fordítva. 5 hónapig egyedül aludt. Azóta velünk.
4/14 anonim válasza:
Mind a két gyerekem a szobájában aludt első naptól kezdve. Az első pár hónapban ott aludtam velük, de soha nem mertem magam mellett altatni őket.
5/14 anonim válasza:
Egy szobában, de külön ágyban alszik kezdetektől fogva. De volt olyan, hogy szoptatás közben elaludt mellettem. Olyankor vagy én is aludtam vele, vagy visszatettem az ágyába.
6/14 anonim válasza:
Mindkettőnek kezdetektől külön szoba, külön ágy.
7/14 anonim válasza:
Nem értem,miért lettem csak èn leszavazva. 16%, komolyan? Tökèletes bezzeganyàk mindenhol, jàr a keksz.
8/14 anonim válasza:
Egy szobában alszunk, de külön ágyban.
Az első pár hétben köztünk aludt, de fészekben. Majd azzal tettük át az ágyába 1 hónaposan. Így nem volt neki idegen a fekhely. Azóta kinőtte a fészket, gond nélkül megszokta az ágyàt.
9/14 anonim válasza:
Először köztünk aludt, aztán mellettünk. Ahogy elkezdte át aludni az éjszakát kB 4 honaposan, akkor tettük külön szobába.
10/14 anonim válasza:
Miért pontozgatjátok lefelé??
Mi is együtt aludtunk,mert nagyon rossz alvp volt,lett volna a francnak kedve/ereje óránként felállni hozzá. Igy szájába tettem a cicit és aludtunk is tovább együtt.
Lepontozhattok okosok de én így csinalom...paff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!