Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Kezdetek óta egyedül altatjáto...

Kezdetek óta egyedül altatjátok a babatokat vagy az első pár hónapban mellettetek volt? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2020. nov. 16. 17:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
37%
Azért pontoztak le, mert szerintük csak az a jó, amit ok csinálnak. Pedig ebből a hozzáállásból is látszik, hogy nem látnak tovább a saját kis világuknál. Ez van. Kinek ez kinek amaz jön be 🤷🏼‍♀️
2020. nov. 16. 22:06
 12/14 anonim ***** válasza:
53%

3 hónapos koráig ringatva,szoptatva altatás,utána bevarázsoltam valahogy a kiságyba,ami vagy sikerült vagy nem. Általában nem. De ha mégis 1 óra múlva fent volt és kezdtem előröl. Borzalmas időszak volt. Utána végre volt annyi eszem,hogy ne másoknak akarjak megfelelni,hogy elmondhassam igen az én fiam gyönyörűen alszik a kiságyában,magam mellé vettem. Azóta boldogság van,mindenki kipihent. Kapom a kritikát innen onnan. De gáz,veletek alszik,1 éves,mikor szoktatod saját ágyba? Stb.

Itt is látom ez megy,lepontozva az együtt alvósok.

Ez nagyban babafüggő,csak nagy a szája annak akinek szépen elalszik saját ágyban,még jobb ha külön szobában és lehetőleg aludja át az éjszakát. Sőt még myomjunk be neki 200ml tápszert éjszakára,hogy még tutibb legyen,ne kérje a cicit éjjel.

2020. nov. 16. 22:36
 13/14 anonim ***** válasza:
12 az enyém tapszeres és velünk alszik, mármint közvetlen mellettünk a kiságyban és hiába nyomok en bele barmennyit, mostanában akkor is felébred mert éhes éjjel. Az is lehet, hogy szomjas, ez nem derül ki 😀
2020. nov. 16. 22:51
 14/14 anonim ***** válasza:
Egy szobàban, külön àgyban 1 èves, mindig is sokat kelt èjjel. Nekünk ìgy kènyelmes :)
2020. nov. 17. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!