Kezdetek óta egyedül altatjátok a babatokat vagy az első pár hónapban mellettetek volt? Tapasztalatok?
3 hónapos koráig ringatva,szoptatva altatás,utána bevarázsoltam valahogy a kiságyba,ami vagy sikerült vagy nem. Általában nem. De ha mégis 1 óra múlva fent volt és kezdtem előröl. Borzalmas időszak volt. Utána végre volt annyi eszem,hogy ne másoknak akarjak megfelelni,hogy elmondhassam igen az én fiam gyönyörűen alszik a kiságyában,magam mellé vettem. Azóta boldogság van,mindenki kipihent. Kapom a kritikát innen onnan. De gáz,veletek alszik,1 éves,mikor szoktatod saját ágyba? Stb.
Itt is látom ez megy,lepontozva az együtt alvósok.
Ez nagyban babafüggő,csak nagy a szája annak akinek szépen elalszik saját ágyban,még jobb ha külön szobában és lehetőleg aludja át az éjszakát. Sőt még myomjunk be neki 200ml tápszert éjszakára,hogy még tutibb legyen,ne kérje a cicit éjjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!