Másfél éves nem alszik el egyedül, tapasztalat?
Sajnos a kislányom csak cicin alszik el. Utána kiszököm, de éjfél körül felébred és átjön közénk a hálóba cicire és reggelik ott alszik.
Hogy lehetne leszoktatni erről, ill elérni, hogy ne ébredjen fel ennyiszer?
Ha kéznél vagyok alszik reggelig, néha mocorog, rámcuppan és alszik tovább. Ha visszaviszem, elaltatom a szobájában, egy óra múlva megint megjelenik.
Nem lenne tragédia, hogy ott van, de nem nagy az ágy és annyira mocorog, hogy folyton férjem rugdossa, aki velem vitázik reggel, hogy nem igaz, hogy megint nem aludhatta ki magát.
Ha a gyerekszobában maradok, akkor azért vitázunk, hogy így elhidegülünk stb.
Már dolgozom, 6kor kelek, nem bírok óránként kelni visszaaltatni és ébren maradni, hogy utána visszamenjek a hálóba. Mire aludnék el kb megint megjelenik a kicsi:(
Én itt két kiutat látok:
a) átköltözöl a kislányotok szobájába
b) leszoktatod a cicin elalvásról, cicire tételről
Illetve a c) rácsos ágy, amiből nem tud kimászni... De nyilván a b) a hosszútávú megoldás...
Rácsost lecseréltük, mert kiszedte a két kivehető rácsot és kimászott, ill sokszor ébredt attól, hogy belegabalyodott.
Igen, ciciről szerrtném ha lejönne mostmár, de rettenetesen sír, tépi a ruhám akár 2 órán át is amég belealszik a sírásba :(
Mintha én írtam volna. De szóról szóra!!!!! Kor, minden stimmel.
Nagy nehezen sikerült a cicin elalvásról leszoktatni még november tájékán, énekeltem neki, suttogva meséltem, simogattam, nehezen, de bealudt. Az éjszakai visszaalváshoz viszont kellett a cicccci, hoztuk át magunkhoz reggelig, mert KIZÁRT, hogy kimásszak az ágyból.
Aztán takonykóros lett és visszaszokott a cicin elalvásra...szopás, szó szerint 😁😁😍😍
Nekünk elég nagy az ágy, de van, hogy így is 15 centin alszom, mivel keresztbe fordul a kisasszony 😊😁
Apjával tuti nem alszik el/vissza, és sajnos nem bírjuk hallgatni az ordítást, persze egyszer muszáj lesz valami megoldást találni, de az nem most lesz. Túl kényelmes, hogy 3 perc a visszaaltatás. A hitvesi ágynak meg lőttek egyelőre. 😜😜
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!