Akinek a gyermeke cicin alszik el, az a bölcsiben sem fog tudni aludni egyedül? Akinek van tapasztalata, megírná?
az enyém is úgy aludt el, de ez nem befolyásolta az ovis alvását. (bölcsibe mi nem jártunk)
Bár én varrtam egy plüss nyuszit, amibe belevarrtam a szeretetem. :) Azzal alszik!
Szia! Az én kislányom is szopival alszik el itthon, a bölcsiben semmi gond nem volt:). Egy darabig kérte, hogy simoassák a hátát, de már ez sem hiányzik neki ott.
Itthon változatlanul kéri a szopit elalvás előtt.
Szerintem nem lesz baj, okosak, tudják, hogy máshol más "szabályok", szokások vannak érvényben:).
De el fog tudni aludni!!!
Mi plüss macit vittünk a bölcsibe, szeptemberben kezdte minden gond nélkül alszik el és még a cicit sem követeli!
Második vagyok.
Az én kicsim ma 2 éves, szeptember óta alszik a bölcsiben.
A legintenzívebb reakciója az volt szopi témakörben, hogy mikor lefektette a g.néni és odaült mellé, akkor "meglapogatta" a cicijét(mármint a lányom a g.néniét) és közölt, hogy "nincs bobó":))). Szóval tényleg csak bíztatni tudlak, hamar leesik nekik a tantusz, esetleg annyival segíthetsz, hogy megbeszélitek minden reggel, hogy ott alszik a többiekkel szépen ügyesen a gondozó néni segíteni fog neki elaludni, és ha van szeretett tárgya, vagy ha nincs is de jól jöhet egy "anyaszagú" ronygi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!