Szerintetek az nagy baj ha 27 hónapos kislányom még egyáltalán nem akar egyedül levetkőzni? A felöltözésről ne is beszéljünk. Erőltessem vagy még ráér?
Biztos azért nem megy neki mert még magad is bébinek nézed. Aki a közel 2,5 éves gyereket hónapokban számolja az még kis béninek tekinti.
A lányom sem csinál sok mindent 2 évesen, tudja a cipöjét felhúzni, nadrágot húzni, meg zoknit a kezére, de pl levetközni nem szeret. azt soha sem csinálja.
egyre nagyobb önnyálóságra kell nevelni még óvoda elött. nekünk még van egy évünk remélem ez is menni fog illetve a szobatisztaság is hisz azzal még sehol nem tartunk
a tiéd szobatiszta?
Lányom 2 és fél éves, de felvenni szinte semmit nem vesz fel egyedül. Lefelé a naci, bugyi, zokni, sapi megy, de más nem. Még a cipő sem. Pedig én is próbálom ezeket "tanítani" neki, gyakorolni vele játékosan és komolyan is.
Ezzel szemben a barátnőm 2 éves lánya, már jó pár hónapja mindent levesz magáról, még a patentos bodyt is, cipőt le és fel kb másfél éves kora óta megoldja magának. És nem lett tanítva. Ilyen a kislány és kész.
Én attól vagyok kész, hogy semmit nem csinál a gyerek, az ő anyja pedig attól, hogy állandóan pucér a kislány.
Szerintem próbáljátok megtanulni, de ne görcsölj ezen sem. Gyerekfüggő ez is, mint minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!