Meddig dönthetek arról, hogyan szeretnék szülni?
Figyelt kérdés
Kérlek Titeket, hogy ne menjen át a válaszolás miért jobb a császármetszés, miért jobb a hüvelyi szülés kérdésébe, mert nem ez érdekel. Szerintem ez minden nőnek a saját döntése, amit az orvosával, szülésznőjével tárgyaljon meg, mintsem idegenekkel.
Viszont... Ugye a szülés mindenkinél más, nincs két egyforma. Nem zárkózom el teljesen a hüvelyi szülés gondolatától, de pl. hallani olyat, hogy nem hat a fájdalomcsillapító, vagy elhúzódik az egész és az oxitocinos beavatkozás miatt borzalmas fájások vannak hirtelen + órákig.
Az lenne a kérdésem, hogy ilyen esetben mikor, hogyan dönthetek arról, hogy ennyi bőven elég volt és inkább császármetszést szeretnék? Mi az a pont, ahonnan már nincs visszaút és muszáj hüvelyi úton szülnöm?
2022. ápr. 9. 23:19
32/35 anonim válasza:
Szerintem ez a kérdező olyan lehet mint Vasvári Vivien,Miamiban akar szülni 😂😂😂😂😂
33/35 anonim válasza:
Nekem most a 38.héten felmerült egészségügyi okok miatt a császár lehetősége. Beszéltünk a főorvossal hogy mi legyen, és ő azt mondta hogy amíg lehet addig hüvelyi szülés a terv. A császármetszés sem kényelmesebb mint a hüvelyi szülés... Örök heget hagy, gondold csak el hogy az összes hasizmodat átvagják, több rizikó.. kaptam előre császáros beleegyezőt, hogy kéznél legyen ha kell, át tudjam olvasni stb. Nem akarok hazudni de tuti van vagy 8 oldal mindenféle eljárás magyarázata meg a komplikációk lehetőségei meg annak az esélyei. És az általad említett egyik magánkorházba járunk.
34/35 anonim válasza:
#33, a hasizmokat nem vágják át, csak széthúzzák. Ettől függetlenül sok réteget vágnak, de az izmot nem.
35/35 anonim válasza:
#34 igazad van, bocsi hogy hülyeséget írtam, eskü azt hittem hogy átvagjak😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!