Én dönthetem el hogy császárral vagy természetesen szülök?
"Sajnos Magyarország még ott tart, hogy csak jó pénzért döntheti el szabadon a nő hogyan szeretne szülni..."
Kívánságcsászárnál inkább jó pénzért vehet magának szükségtelen műtétet, foglalhat le műtőt, teljes aneszteziológiai és nőgyógyászati teammel együtt! Magánklinikán is a sima szülés olcsóbb...
Szerintem azért, mert Magyarországon csak aulyoa zsebbefizetésért választhatod a császár, még nincs lemaradva.
A szülés nem daganatos betegség, vagy vakbélgyulladás, amit gyorsan meg kell műteni, és ezért szerintem a külföldi országok azok, akik le vannak maradva. A magzat a nő méhében nem halálos betegség, igy szerencsérw Magyarországon ingyen csak abban az esetben császároznak, ha sürgős, vagy egyéb okok miatt az anya nem tudja világra hozni természetes úton a babáját.
De amugy ha sok a penzed kerdező, hogy megfizess egy dokit, aki valamit hazudok a papirodra akar a praxisat kockaztatva ezzel, akkor valaszthatsz. De valaszthatod a magankorhazakat is, ott mindenki kap egy kis penzt a hallgatasert, igy a praxis sincs veszélyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!