Én dönthetem el hogy császárral vagy természetesen szülök?
Miért szeretnél császárt?
Én is ezt szerettem volna egyébként, úgy gondoltam talán "könnyebb", 18 óra vajúdás után, már könyörögtem hogy műtsenek, de hála égnek az orvosom nem engedte. Az összes szobatársam császáros volt, hát döbbentem tapasztaltam mennyivel nehezebb és fájdalmasabb nekik :(
Egyébként valóban, nyomós indok nélkül nem császároznak meg, és szerintem addig örülj, amíg nem kell műteni.
én még mindig azt mondom a spontán természetes szülés sokkal jobb-szebb, mint a császár! nem is értem a nők miért akarnak többet szenvedni :O nyilván a sürgősségi és mikor muszáj az más dolog, de aki direkt indok nélkül azt választja..azt nem éttem miért!
első gyerekem természetes úton született, nagyon szép élmény volt és másnap már kutya bajom nem volt!
most a kislányunk sajnos császárral született, mert nem jól illeszkedett be és nem tudtam volna megszülni...nem ment lejjebb a szülőcsatornába, hiába próbálkoztunk a spontán szüléssel, fájásokkal se akart lemenni..így megcsászároztak
annak ellenére,hogy rosszabbra számítottam és nem volt "vészes" sosem választanám újból...annakellenére,hogy csak az első 3 nap szenvedtem nagyon, de az pokoli volt..most 2 hét után már semmi bajom
de azzal mondjuk egyetértek,hogy mindenki maga döntse el...hogy szeretne szülni, de csak azért, mert könnyebbnek gondolják a császárt(ami persze nagy butaság)...buták,hogy ok nélkül felvágatják magukat
nagyon szerettünk volna 3. babát, de csak akkor vállalom be..ha valaki megígéri nekem,hogy spontán meg tudom szülni
(amire kb. csak 1% esély van, mert nagysúlyú babáim születtek első 3800gramm, második 4050gramm és nem lesz olyan orvos, aki bevállalná..mivel 3.is kb. ekkora lenne és a hegszétvállás miatt nem kockáztatnának)
Attól függ hogy megtudod-e szülni vagy nem?!
De minden a pénz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!