Évekkel ezelőtt kétszer ismételtek meg egy vizsgálatot rajtam, de nem nőgyógyászati dolog volt. Olyan szinten sokkolt, hogy ordítottak velem, hogy működjek együtt miattam nem sikerül stb. hogy harmadjára magánban altatás alatt csináltattam meg. Tudom, hogy egy tükrözést egy lapon nem lehet említeni a szüléssel, de ez miatt rettegek. Gondoltam a császárra. Nem a fájdalom elkerülése, hanem pszichésen rettegek, hogy mondják mit csináljak és ,,lebénít,, a fájdalom és nem tudom követni az utasításokat. Aztán lesz egy horror élményem megint. Melyik ,,jobb,,? Császár gyors és kiszámítható pszichésen nem viselne meg, utána a fájdalmat meg tűrném vagy természetes ahol fent áll hogy elvesztem a fejem és kapok megint egy sokkot és magamon kívül leszek?
Neked a császár se megoldás.Ébren , gerincerzestelenitve vágnak fel.Ez megnyugtatóbb volna a számodra? Altatásban csak akkor csináljak ha nem tudnak betegség miatt gerincerzestelenitve műteni,ha valami baj van a babával,meg ilyenek.
2022. ápr. 7. 23:32
2/19 anonim válasza:
Nem tudom hol tartasz a terhességgel de ezen a dolgon előre dolgozz lelkileg. Vannak szakemberek akik felkészítenek, különböző tachnikákkal, tanácsadók, tanfolyamok. Hypnoszülés például.
Én mindenképpen elkerülném a császárt, mondom ezt 2 császár után, tehát tudom miről beszélek. Nem az utána lévő fájdalom miatt, hanem egy nagy hasi műtét után már soha nem lesz a régi odabent semmi. Esélyem sem volt elkerülni sajnos, de önként SOHA nem választanám. Inkább készülj fel pszichésen.
2022. ápr. 8. 00:38
3/19 anonim válasza:
Menj szépen pszichológushoz.
Az a baj, és ez nem bántásként írom, sokan azt hiszitek a csm jobb, és a legnagyobb tévedés az, hogy azt hiszitek ezt csak úgy random kérhető, bármilyen piszlicsáré dolog miatt (bocsi)
2022. ápr. 8. 05:38
4/19 anonim válasza:
Nem
Ilyen esetben egy császár sokkal rosszabb.
Utána én hallottam, hogy van ahol hogy beszèlnek az anyukával.
Úgy, Ahogy leîrtad..
Köpni nyelni nem tudtam..
( az első felállás nem ment.. nagyon megalázták, és a fejéhez vàgtàk, higy nem is akarja látni igazán a kisbabáját)
De nem emiatt, hanem császár alatt sokkal kiszolgáltatottabb vagy, szerintem nehezebben viselnéd.
( tükrözés pedig nodîtas/ altatas nélkül elég barbár.. sosem vállalnám, pedig szültem többször is)
2022. ápr. 8. 06:46
5/19 anonim válasza:
Szerdán szültem nem tervezett császár lett a vége. Én ugyan fájdalomcsillapító nélkül felkeltem elsőre de azóta kérek gyógyszert, a sebem huzodik feszít ég, totyogok mint a pingvin, azóta sem mindig érzem meddig kell pisilni mert jön magától hosszan a wcn, egyáltalán nem vizesedtem, most mindkét labam 30 kg, feszít, fáj, tele vannak vízzel, tejem semmi,kikelni, visszafekudni az ágyból nehéz, én nem kérném az biztos. Szobatarsam természetes úton szült, már szülés után 2 oraval zuhanyozott, evett stb és kb sokkal jobban van mint én.
2022. ápr. 8. 06:56
6/19 anonim válasza:
Szerintem nem lehet választani, de ha igen, én választanám a császárt. Két simán induló szülés után lett császár. Igazából eleve neki sem kellett volna állni simán, mert elakadt a gyerek, illetve a 2. sehogysem fért ki. Sima szülés után sem lesz semmi ugyanolyan, csak ezt sokan nem vallják be. Ha ennyire rettegsz, le is állhat a szülés.
2022. ápr. 8. 06:58
7/19 anonim válasza:
Miért, szerinted egy gerincközeli érzéstelenítéshez nem kell kooperálni? Dehogynem….
2022. ápr. 8. 07:30
8/19 anonim válasza:
Nem, csak maradjon mozdulatlan.
2022. ápr. 8. 07:32
9/19 anonim válasza:
Én elmennék egy jó kis szulesfelkeszitore, hogy értsem előre mit mi követ és legyenek a fejemben forgatókönyvek, amik között tudok váltani. Emellett meg a pszichológus segítségét kérném ezek kezelésére, mert őszintén szólva, ha magamat nem tudom irányítani feszített szituációban, hogyan fogom a gyermekem által megélt feszített szituációkat kezelni?
2022. ápr. 8. 07:49
10/19 anonim válasza:
Ja, még annyi, hogy a császár nem jobb, sőt a kórházban a császárosokkal többet kellett lenniük a nővéreknek később, akik nyomták a hatféle tanácsot és forgatták a szemüket ha valamelyik friss anyuka nem mozgott úgy, mintha "élne"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!