Ti a helyemben mit választanátok inkább, császárt vagy sima szülést?
Oszinten, szerintem te mar dontottel es megerositesre varsz, mert a csaszarnal csak az erveket latod, a huvelyi szulesnel pedig ellenerveket.
Igy azt mondom, hogy azt valaszd, ami neked nagyobb nyugalmat ad, amelyiket te szemely szerint jobbnak latom.
Hiaba irom, hogy en a huvelyit megprobalnam, mert nekem harom volt es siman ment, en is csak azert irnam ezt, mert en a csaszartol tartok emiatt jobban. De te ezzel nem lennel elorebb. :)
Annyira egyszerűen és simán ment minden az első császárom után (nem sürgősségi), hogy utána amikor a másodikkal terhes lettem meg sem fordult a fejemben, h megprobálom természtesen. Inkább számomra mindig az volt a furcsa, hogy valaki miért ragaszkodik foggal körömmel a természetes szüléshez, pláne egy császár után (jöhet a lepont).
A másodiknál is minden rendben volt, pár napig fájt, húzódott a sebem, 1-2 hét után más kutya bajom sem volt. Sosem csinálnám másképp.
Császár után nem igazán kell 2 hét..
Első pár nap szar utána nagyon hamar helyre áll az ember lánya.
Legalábbis nekem így volt!
Mit jelent a nagy baba? Ha 4 kiló felett volt az első és a második is ekörül ígérkezik, hajlanék a császár felé.
Nekem az első szülésem egy horror hüvelyi volt, rettegtem a következőtől. Megosztottam az orvossal is a félelmemet, de ő biztatott a természetesre. Abban maradtunk csak, hogy semmiképp nem hagy szenvedni. Ha úgy tűnik, nem halad a szülés, inkább vág, mint kivár.
Végül olyannyira simán ment a második, hiába lett nagyobb mint az első, hogy hálás vagyok, hogy nem tudtam rábeszélniaz orvost, hogy mindenképpen vágjon fel.
nekem 24 óra vajúdás után lett császár mert kiderült h a baba feje rosszul van
a köv gyereknél sima szülésre készültem szintén 24 óra volt a vajúdás
hát mit ne mondjak sokkal jobb érzés volt rendesen szülni mint h felvágnak
egyébként meg majd eldől kezdj neki a rendesnek és lehet kiderül h mégis császár
de legalább ott lesz h megpróbáltad
szóval én sima szülést javasolnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!