Ti a helyemben mit választanátok inkább, császárt vagy sima szülést?
Nekem prcsászrom volt. Reggel 3400 gra mérték. Megműtöttek és megkaptam kaptam a ketzembe a 2600gos lábyomat 😆 ennyit a mérésről.
Igazából ha belegondolsz a dokinak is sokkal könnyebb egy progi császár.( nem riasztják őt akkor amikor nincs is dolga a kórházban stb)
Te pedig egyébként is a rossz élmény miatt rábeszélhető vagy.
Igazából szerintem már döntöttél, csak félsz h elítélnek, mert a mai társadalom elvárja h "szenvedj meg" azért a gyerekért rendesen .
Én , ha majd lehet szeretném megpróbálni a természetes szülést így a császárom után. De nem ragadzkodom hozzá, hisz a lényeg h a babának és nekem mi a jó/biztonságos.
Egyedül neked kell döntened. Ha te jobb szeretnéd a császárt, akkor legyen az! Ne foglalkozz azokkal akik emiatt elítélnének! 😉
Könnyű szülést
Ha inditott szulesbol lett hosszu vajudas, akkor a masodiknal ne felj ettol, ha magatol indul a szules.
Nyilvan szukseg volt a baba miatt az inditasra, de ha masodjara semmi sem indokolja es magatol indul a szules, akkor epp annyi eselyed van egy gyors vajudasra, mint barki masnak.
Az inditott szules+kicsi magzat kombinacio sok esetben vegzodik hosszu vajudassal, mert a termeszetes lefolyasu vajudas a maga idejeben sokkal gordulekenyebb lehet, illetve egy nagyobb baba a sulyaval is segit a mehszaj tagulasaban.
En pl az elsot megszultem 6 ora alatt az elso fajastol, magatolindult a szules es be volt illeszkedve a baba.
A harmadikat viszont inditani kellett tobb, mint ket hettel korabban es ket napos lett a szules. Egyszeruen az inditassal nem tudtak olyan hatekony fajasokat generalni, mint amit a testem magatol csinalt volna. A baba nekem nem volt kicsi, de mivel koran inditottak meg nagyon magasan volt, nem volt beilleszkedve esnem segitett a mehszaj nyilasan a sajat sulyaval.
Szoval hiaba ket gyors huvelyi szules es hiaba josoltak villamszulest harmadjara, a korai inditastol rettenet hosszu vajudasom lett es nagyon kozel voltam ahhoz, hogy csaszar legyen a vege. Nyilvan a baba miatt kellett az inditas, szoval nem banom.
Az inditott szules sokszor ezzel jar, ezt kalkulald bele, amikor a rontest meghozod.
Masodjara lehet teljesen mas a forgatokonyv pusztan amiatt, hogy spontan indul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!