Elso gyerekemet surgossegi csaszarral szultem. A masodikat erdemes programozott csazsarral vagy sima uzon probaljam meg?
Nekem az elös sürgösségi császár volt, a második síma szülés.
De ezt nem neked kell eldönteni, az orvosod jobban tudja, mi az, ami a jobb megoldás. Ha nem szól semmi ellene, akkor a síma szülést szokás elönyben részesíteni.
A terhesség alarr úgyis ellenöriznek folyamatosan, ha baj van, akkor lépnek.
A szülésnél megint figyelik a heget is, és ha úgy tünik, veszélyes a dolog, akkor császároznak.
De ha minden rendben van, akkor fölösleges egy mütétet vállalni önként, a természetes mód sokkal kevésbé kockázatos és hamarébb felépülsz
Ha a baba bent van a szülőcsatornában, akkor onnan már nincs császár.
Én teljesen "hüvelyi szülés párti" vagyok, de azt tudom tapasztalatból, ha blokkol a félelem, hogy "jajj mi lesz", az lassíthatja, vagy meg is akaszthatja a szülés menetét.
VBAC akkor szokott sikeres lenni, ha a kismama meg van róla győződve, hogy ezt skarja, bízik magában, és van megfelelő segítője, támogatója szülés előtt és alatta is.
A saját hozzáállásodat kell átgondolnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!