Elso gyerekemet surgossegi csaszarral szultem. A masodikat erdemes programozott csazsarral vagy sima uzon probaljam meg?
A fiam és a lányom között 7 év van, mégsem szülhettem meg természetes úton. Kérdés, hogy miért lett sürgősségi császár az első?
Nálam a fiam kiírt napon született, farfekvéses volt végig, utolsó órákban lábtartásos is lett és meconiumos is volt a víz, így többször esett a szívhangja. Hiába indult be a szülés, voltak 2 perces fájásaim, teljesen zárt voltam, nem nyíltam semmit sem.
A lányommal befektettek 38 hetesen, minden nap nst, méhszájvizsgálat. Itt az a protokoll, hogy 38 hetesen befektetnek és ha beindul a 39. hétig, akkor lehet szülni természetes úton, ha nem, akkor császár. Nem mutatott semmit az nst, teljesen zárt voltam, így 39. héten császároztak.
Most a 3. már program császár, de én nem bánom, egyáltalán nem vágytam a természetes szülésre.
Minden fejben dől el, ha szeretnéd a természetes szülést, akkor beszéld meg a dokiddal, hogy szeretnéd megpróbálni, de akkor ne gondolj arra, hogy mi lesz, ha baj van, hogy tudnak császározni. Csak pozitívan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!