19málna85 kérdése:
Melyik doktort választanátok a helyemben a szüléshez a Bajcsy kórházban?
Figyelt kérdés
-Dr Gyopár Ernő
-Dr Sulyok Csaba
-Dr Széchenyi István
-Dr Kardos Gábor
2014. szept. 17. 17:04
1/7 anonim válasza:
a Sulyok Csabáról és a Szécsényi dokiról csak jókat hallottam. Egyébként még benn voltam egy dokit nem ajánlanék csak az összes közül. Nagyon jó szakemberek. De az az egy sincs ezek között akiket felsoroltál
2/7 anonim válasza:
Széchenyivel egy baj van, hogy rengeteg beteget vállal, s annyira túl van terhelve, hogy semmire nincs ideje, alig lehet vele rendesen beszélni.
3/7 anonim válasza:
Utolsóval egyetértek :-( És nagyon laza, valahogy nála minden "belefér".
4/7 anonim válasza:
Dr.Kubicsek Tamást ajánlom. Nemrég szültem nála,kedves,figyelmes,hozzáértő,s én a mások által 'felrótt' anyagiasságból az égvilágon semmit nem tapasztaltam!!
5/7 anonim válasza:
Sulyok doktornal szültem 2hete hozzá jártam terhesgondozasra is csak ajánlani tudom
Kedves odafigyelő érti a dolgát.
6/7 anonim válasza:
Szia
Nekem Kardos a dokim,decemberben szulok a Bajcsy ban :)
7/7 A kérdező kommentje:
Bejelentkeztem Kardoshoz októberre!Reméljük a legjobbakat!Köszönöm a válaszokat!
2014. szept. 23. 17:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!