De mivel a dokim a Bajcsyhoz tartozik, 3 héten belül itt fogok.
A Nővérem mind a 3 gyerkőcöt a Flórban szülte.
2012. okt. 30. 11:56
2/12 anonim válasza:
Én 2 hónapja szültem a Bajcsyban, csak jó tapasztalatom van, az orvosom Dr. Varga-Horgosi Ági, aki nagyon figyelmes, 2 hét után csak úgy felhívott hogy hogy vagyunk. Az ápolók és a csecsemősök mind rendesek mindig bármit kérdezhettem, nem bunkóztak! Csak ajánlani tudom ezt a kórházat!
2012. okt. 30. 12:03
3/12 anonim válasza:
A Bajcsyban szültem, és akárhányat szülök még, mindet csakis ott szeretném világra hozni, nagyon szép emlék az egész terhesgondozás és a szülés-gyerekágy is.
Kedves Első, neked ki a dokid?
2012. okt. 30. 12:06
4/12 anonim válasza:
A doki a lényeg nem az, hogy esetleg a kórház kicsit lepusztultabb! A bajcsyban más osztályon találtunk olyan orvost, aki aranyat ér... a SOTE-n meg az elit kórházaknál meg olyan bunkókat, nyugodtan menj a Bajcsyba! Legyen könnyű szülésed :-)
2012. okt. 30. 12:09
5/12 anonim válasza:
Bajcsy!!! A Flórban még a begyulladt mandulámat se nézetném meg.
2012. okt. 30. 12:12
6/12 anonim válasza:
Az első vagyok. Dr. Gyopár Ernő az orvosom. Nagyon jó doki, csak ajánlani tudom. Idáig sok tapasztalattal nem rendelkezem, csak annyit tudok hogy a Flór többi részlege nagyon gáz tényleg. Viszont a szülész nőgyógyászat nagyon jó, klassz és felkészült.
Remélem Ha megszületik a kicsikém a Bajcsyt is ennyire fogom dicsérni :)
37hkm.
2012. okt. 30. 12:37
7/12 anonim válasza:
Én 2 éve szültem a Flór-ba, áprilisra vagyok kiírva a 2. babával és azt is ott fogom. Én mindennel és mindenkivel meg voltam és vagyok a mai napig is elégedve. A dokim is egy tündér és nagyon jó genetikus szakember. A szülőszobák és az egész szülészet nagyon jó felszerelt, aranyosak a szülésznők, nővérek. Mindenben segítettek. Én 2 ágyas szobában voltam, ami mindennel fel volt szerelve, de a 6 ágyas szobák is nagyon szuperek. Most tapasztaltam a Váci kórházban mi van, az egyik barátnőm ott szült, hát oda semmi pénzért nem mennék. A Bajcsy-ról sajna nincs véleményem. Biztos jó az is.
2012. okt. 30. 14:03
8/12 anonim válasza:
Én a Flórt választottam 3 éve, és most is azt fogom, ott van a dokim. Igaz, most átkerültem a Bajcsyba körzet szerint, de maradok Kistarcsánál. Jó volt az ellátás, nagyon szép a szülészet, és nem utolsó sorban már tudom, hogy mire számíthatok.
Korábbi dokim pont Bajcsys volt, nem voltam vele megelégedve, ezért váltottam, nem a kórház miatt.
2012. okt. 30. 14:29
9/12 anonim válasza:
Bajcsy!!!Mindkét gyermekem ott született,első fogadottal dokival,szülésznővel,második ügyeletesnél.De meg kell mondjam a másodiknál sokkal kedvesebbek voltak velem.
2012. okt. 30. 14:48
10/12 anonim válasza:
Flór Ferenc kórházat nem ismerem, Bajcsy-ban kétszer szültem (2010, 2012). Bizalommal tudom ajánlani, mert nagyon lelkiismeretes gárda dolgozik ott, és azt hiszem a szülésnél ez a legeslegfontosabb. Mindkét alkalommal fogadott orvos és szülésznő nélkül szültem. Másodszorra egy nagyon flegma orvosnál, de még ő is maximálisan odafigyelt a szülésre és a gátvarrásra, megvolt a stílusa, de ettől függetlenül jó kezekben voltam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!