Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Jahn ferenc kórházban milyet...

Jahn ferenc kórházban milyet gátvarrás van?

Figyelt kérdés
Felszívódó vagy nem? Most fürdésnél láttam kiálló fehér szálakat,megijedtem, h mi van ha ez nem felszívódó varrat? Van különbség kinézetre. Nem mondták milyen varrat, én nem kérdeztem. 4 napja szültem.
2012. okt. 28. 22:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
igaz nem ott szültem,de felszívódóval varrtak,és az is fehér volt
2012. okt. 28. 22:20
 2/16 anonim ***** válasza:
Ha nem felszívódó lenne akkor minden bizonnyal kiszedték volna mielőtt haza engednek a kórházból.
2012. okt. 28. 22:28
 3/16 Jégtánc ***** válasza:
Felszívódó van.Februárban ott szültem.Nem mondják ,mert gondolom alapból olyannal varrnak
2012. okt. 28. 23:13
 4/16 anonim ***** válasza:
Én sem ott szültem, nekem a 4. nap szedték ki a nem felszívódó varratokat, kék volt a "cérna". Nekem a felszívódó fehér volt. Tuti, hogy szóltak volna, hogy menjél varratszedésre, ha nem felszívódó lenne.
2012. okt. 28. 23:17
 5/16 anonim ***** válasza:

A felszívódó varrat a cérnára emlékeztető, puha, mint amivel te varrsz otthon, csak vastagabb.

A nem felszívódó pedig olyasmi mint a damil, kemény, l s durva.

Szerintem nem a szín a lényeges.

A kellene varratszedésre menni biztosan szóltak volna.

2012. okt. 29. 05:16
 6/16 A kérdező kommentje:
Hű, köszönöm, már kezdtem pánikolni, de megnyugtattatok. Köszönöm a válaszokat.
2012. okt. 29. 15:33
 7/16 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Hagy kérdezzek ..:)

Milyen véleménnyel vagy a kórházról ,hogyan zajlott a nagy esemény ,kiknél szültél? Én is ott fogok szülni karácson környéki babát és nagyon kiváncsi lennék ,hogy milyen maga a szülészete. Eddigi gyermekeimet nem itt szültem és bár most nincsen fogadott dokim de közelben lakunk szóval itt tervezek szülni . :)

32/33 hkm

2012. okt. 31. 10:03
 8/16 anonim ***** válasza:
És nagyon nagy gratula neked .:)Kisfiú vagy kislány ? Mekkora lett ? :))
2012. okt. 31. 10:03
 9/16 A kérdező kommentje:
Maximálisan megvagyok elégedve a kórházzal! A szülésznők orvosok profik és kedvesek. 5 óra alatt lett meg a kislányom, második baba. A csecsemősök segítőkészek, lehet tőlük kérdezni, tanulni. :-)
2012. okt. 31. 15:30
 10/16 anonim ***** válasza:

De jó :)

Köszönöm !

Sokan szidják ,de én ennek ellenére is ott szeretnék szülni mert tényleg ez a legkézenfekvőbb . De a leirtak alapján nem lehet rossz . :) Akkor viszonylag könnyen meglett a babád . Bár tudom ,hogy akkor egy óra sem könnyű . Gátvédelmet próbáltak alkalmazni ?

2012. okt. 31. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!