A miskolci Semmelweis Kórházban a szülés utáni napok hogyan telnek, amíg nem engednek haza? Hogyan telik bent egy nap?
szia.
úgy eteted a babát ahogy igénye van rá.nem viszik el éjszakára csak addig míg fürdetés van utána visszaviszik neked.nehezen telik a bent töltött idő de 4napot ki lehet bírni fél lábon is:-)mennyi idős kismama vagy??
Mi 4 ágyasban voltunk. Babámat csak az utolsó nap éjszakáján vitték el, betették a kék fénybe, mert sárga volt. Én úgy aludtam a másik 3 babától mint a bunda.
Igény szerinti szoptatás van, ha ne talán sárga lenne és elviszik, akkor 3 óránként hozzák szoptatásra. Igen éjszaka is fel kell kelni hozzá, a többiek is fel fognak a babájukhoz. Mind éber alvók lesztek, igen fel fognak ébredni az éjszaka a szobatársaid is, ahogy téged is felébreszt majd az ő babájuk.
Én tavaly tavasszal szültem ott, amire emlékszem:
- 5 körül ébresztő, lázmérés
- 6kor jönnek a babáért, viszik fürdetni stb , 10 körül hozzák vissza. Addig tudsz zuhanyozni, reggelizni(kb 9 körül hozzák), jönnek a vizitek, takarítás stb
- 11-12 látogatás, de látogató csak a folyosón lehet, a szobaba nem mehet be, a babát pedig nem viheted ki a szobából (ez amúgy egész nap érvényes, a babát a folyosón csak a nővér viheti).
-12 körül ebéd (ami siralmasan kevés, és nem is túl finom)
- talán 15-17 látogatás megint.
- este fele is van még egy takarítás
- lázmérés, stb
A baba végig veled van, ha minden rendben van, csak az első éjszakára viszik el.(Ha kéred elviszik máskor is, de senki nem kérte)
A nővéreknek, csecsemősöknek sok dolguk van és kevesen vannak, nem futkosnak oda hozzád, de ha kéred mindenben segítenek, megmutatják mit hogy kell.
Etetni akkor eteted amikor éhes. Kivéve ha besárgul, akkor 2 órát kékfényezik, 1 órát veled van, reggel 4-5 től este 9-10ig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!