Hogyan lehetne előcsalogatni egy 37 hetes babát?
Eszembe se jutna előcsalni egy 37 hetes babát. Nagyon pici még, ráérsz majd a 39-40.héten szülni, az sokkal egészségesebb lesz, hidd el. Nem azt akarom mondani, hogy nem egészséges egy 37hetes baba, de jobb, ha tovább van a pocakban.
Felejtsd el ezt a hirtelen szülni akarást most még :) türelem türelem türelem :)
Bezzeg én, már 40 hetes is elmúltam... nnna én mikor fogok szülni már???
nem tudom :)
de én a kislányomat is a 41 hét küszöbén szültem
nem szeretnék ennyit várni a kisfiammal
persze nem teszek semmi rosszat, csak bekattantam most és azért tettem fel ezt a kérdést.
azért még 1-2 hetet várhat de már nem bííírok váárni
1. vagyok.
Tudom ilyen rossz a várakozás, fáj minden, kényelmetlen, stb. Én is így voltam vele, kipróbáltunk mindent, tonik, fűszeres, csípős, lépcsőzés, szex, tényleg minden hülyeséget kipróbáltunk, még vasat is hordtam, mikor udvart rendeztünk (39 hetesen), mégis túlhordtam 6 nappal. Az utolsó itthon töltött éjszakán a férjem még citerázott is a babának, hogy hamarabb kibújjon, de semmi. :)
Nem tudok mást tanácsolni, csak kitartás!!! :)
oké csajok, tudom én várni kell nincs más,
holnap megyek NST-re hátha mondanak valami bíztatót :)
köszi szépen mindőtöknek,azért ma apára rámászok :)
Azt hallottam egy orvostol hogy ujra kellene gondolni azt hogy 37 hettol mar teljesnek szamit a terhesseg mert igenis az utolso hetek is fontosak. Akkor is meg jobb neki benn.
29h km
Ne akard "előcsalogatni", nem véletlenül 40 hétig tart a terhesség.
Én 37. héten szültem programozott császárral. 2150 grammal született a babám. Persze teljesen egészséges, de a kis súlya miatt rögtön elkezdték tápszerrel etetni, aztán emiatt nem volt hajlandó rendesen szopizni, ezért nekem nem indult be rendesen a tejem, szóval egyáltalán nem tudtam szoptatni. Szerencsére ez volt a legnagyobb bajunk, semmi más probléma nem merült fel.
Nem tragédia, ha 37 hetesen megszületik, általában teljesen érettek már akkor, de mindenképp az az ideális, ha benntmarad a 39-40 hétig. Ne kockáztasd a babád egészségét a saját türelmetlenséged miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!