Utazóágyba szerintetek haza lehet várni egy babát? A többi lent!
nem jo óötlet nagyon nem
alacsonyan van az utazo ágy illetve kemény matracon(kókusz matracon )kell hogy feküdjön a ygerek
utazo ágyba ne tedd föleg nem ujszülötett
nem azért mert rezeg meg szuper de a csecsemők elég kis hányada marad kiságyban jól alvós . szv. ezt ha kell menni mamához utazni vágytok összecsomagolod és a sajátjában alszik.
a rácsos ágy gondolom nem csak számomra fajidegen ha meg anyatejes lesz jóesélye van hogy köztetek alszik majd egyéves koráig.
szv. igen jó ami lesz és utánna már kaphat kiságyat lepotyogás gátlóval másfél .- kétéves koráig használhatjátok ezt.
a kemény matrac része igaz de ha csak annyira nem lágy a belső rész hogy az arcába tud nyomódni nem veszélyes.
ne legyen benne semmi felesleges se plüss se játék se kispárna benne a matrac behúzva feje alá kell egy kis pelus anyag hogy ha bukik és kész . babapléd.
semmi veszélyes és ártalmas nincs benne . ha elég kemény valóban.
Szerintem amennyiben a fekvőrész magassága állítható és veszel bele egy matracot akkor igen.
Nálunk -bár nem ez a tipusú- de szintén utazóágyban alszik a kisfiam (már 2 éves lesz) annak a fekvőfelülete emelhető, vettem egy matracot bele. (van rendes ágya is, de abban nem volt hajlandó aludni egy hónapos korától, így viszont szuper alvó)
Köszi mindenkink a válaszokat,örülök neki,hogy ennyien írtatok ilyen rövid idő alatt,akkor eldöntöttem,hogy a kiságy témát most egy ideig hanyagoljuk! :) Boldog babavárást nektek!
20+4 hkm
És normális benne a matrac? Csak mert nekünk egy régi Graco-nk van és az szerintem nagyon kemény, érezhetők a hajtások (mi járókának használtuk főleg).
Aztán zavaró lehet, ha nem jól látod benne a hálótól és hogy később nem tud felkapaszkodni, mikor állni tanul. De átmeneti megoldásnak egyébként jó lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!