Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Korai terhesen veszélyes ha a...

Korai terhesen veszélyes ha a lányom gyomor és bélrendszer fertőzést hozott haza a bölcsiből?

Figyelt kérdés
2012. szept. 16. 19:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Esetleg akkor, ha neked olyan erős hasmenésed, hányás lenne, amitől kiszáradhatsz, egyéb esetben nem hiszem, hogy baj lenne, nekem is volt az elsőnél, két napig tartott, de semmi következmény nem volt.
2012. szept. 17. 09:38
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen. csak mert napok óta olyan furcsát érzek a számban, de se hánynom nem kell se hasmenésem nincs. gonbdoltam nálam ez így jön ki. még nem tudom hogy terhes vagyok e, a napokban kell tesztet csinálnom, de akkor ezek szerint lehet a fura íz a számban a terhesség jele? olyan nagyon jó lenne...mindenre beindul ez a fura íz, főleg a parfüm és illatosító cuccokra, egész nap a számban van.
2012. szept. 18. 08:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen ilyen fura ízt sokan mondanak az elején. Hátha! Drukkolok!
2012. szept. 18. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!