XanderCage kérdése:
Párom ma volt ultrahangon és az mondták neki, hogy a baba gyomra egy kicsit nagyobb az átlagnál. Ez milyen hatással lehet a picire nézve? Párom ma lépett a 38 hétbe.
Figyelt kérdés
2012. júl. 5. 12:02
1/6 gabszem válasza:
szerintem ne aggódjatok, az ultrahanggal nagyon sokszor tévednek. Nekem a 38. héten kb. 1 kilóval kissebbnek saccolták a gyereket, aztán szüléskor meg szakított mindent mert olyan nagy volt... Ha nem mondták hogy ez gond lehet akkor ne aggódjatok.
2/6 anonim válasza:
A gyomortágulatot általában elnövik. :) Ne aggódjatok, hamarosan kint lesz, valószínűleg készül majd a babáról is egy ultrahang. :)
3/6 A kérdező kommentje:
Sajnos semmit nem mondtak a kórházban csak ennyit. Sajnálom, hogy nem lehettem most ott a feleségemmel, mert én biztos nem jöttem volna el onnan, amíg nem adnak valami konkrét választ arra, hogy ez mit is jelent valójában. Köszönöm a válaszokat! :)
2012. júl. 5. 12:54
4/6 anonim válasza:
Elképzelhető, hogy pont akkor itta tele magát magzatvízzel, ami miatt kitágult a gyomra. Nálam legalábbis volt ilyen. Amikor rákérdeztem, ezzel magyarázta a doki.
5/6 anonim válasza:
Nem kaptál volna választ, méhen belül ugyanis nem lehet megmondani, hogy mi okozza, ahhoz az kell, hogy megszülessen, és látható legyen, hogy hogyan alakul a tágulat.
6/6 A kérdező kommentje:
Én is arra gondoltam, hogy lehet, hogy teletette a pociját. :) Tényleg köszönöm a kommenteket! :)
2012. júl. 5. 15:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!