Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Jahn ferenc kórházban milyet...

Jahn ferenc kórházban milyet gátvarrás van?

Figyelt kérdés
Felszívódó vagy nem? Most fürdésnél láttam kiálló fehér szálakat,megijedtem, h mi van ha ez nem felszívódó varrat? Van különbség kinézetre. Nem mondták milyen varrat, én nem kérdeztem. 4 napja szültem.
2012. okt. 28. 22:18
1 2
 11/16 Jégtánc ***** válasza:
Nagyon jó,nekem is bejött.Szerintem ha kéred figyelnek a gátvédelemre.Bár ez is sok mindentől függ szerintem.Éjjel 3h-körül mentünk be,7:15h-kor megszületett a kislányom.Egyedüli szülő nő voltam épp.Gondolom ilyenkor jobban odafigyelnek.
2012. okt. 31. 22:22
 12/16 anonim ***** válasza:

Akik ott szültek milyennek találták a varrást?

Én eddig másik kórházban szültem és nem volt olyan brutális mint ahogyan mostanában a környéken élő kismamáktól hallom ... ez a körzet pedig bizony a Jahn Ferenc kórházhoz tartozik.

2012. nov. 29. 15:19
 13/16 Jégtánc ***** válasza:
Nagyon szépen összevarrtak,bár kissé időigényes volt.Megkérdezte a szülésznő hogy szép vagy gyors varrást szeretnék:)
2012. nov. 29. 16:10
 14/16 anonim ***** válasza:

Akkor te nem vallod azt ,hogy brutál fájdalom?

De jó ... végre valaki . :)

2012. nov. 29. 19:25
 15/16 Jégtánc ***** válasza:
Dehogynem,azt egy szóval sem mondtam hogy nem fáj:)
2012. nov. 29. 19:26
 16/16 A kérdező kommentje:
Nekem érzéstelenítő injekciózta, de nem vitte túlzásba. De aranyos volt a doki, mert azt mondta, hogy szépen megplasztikázza, hogy legyen kedve apának a 3. gyerkőchöz is :)
2012. nov. 29. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!