Melyik úszásoktatást választanátok a helyemben?
1. (Ide járt másfél évet és nagyon szerette az oktatóját)
Most két edzésből az egyikben lenne csak a régi oktató. A szülő bemehet a medencetérbe.
Van kisebb tanmedence ahol 5percig lehetnek az edzés után, ez melegvízü.
8alk. 11.000 Ft.
4 alk. 7.000 Ft.
(szülő is bemegy) akkor +2.400/8alk. Így összesen 13.400 Ft.- 8alk.
2. Fiatal női oktató.
Közelebb van. A szülő nem mehet be, hanem üvegfalon keresztül nézheti sz edzést
Külön kistanmedence nincs, a nagy medence 140cm és úgy olvastam, hogy van egy 90cm-s sáv része.
Az edzés végén 5perc levezető játék.
10alk. 9500 Ft.
5.alk. 6000 Ft.
Engem a tematika is érdekelne.
Van e benne has/hát gyorsuszás és mekkora távot úsztatnak, hogyan es meddig emelik a teljesítményt, ill hobby úszás a célom a gyerekkel, vagy keményebb edzés pl gerinctartás erősites miatt.
Azt neznem melyiken tanul meg a gyerek maximalis biztonsaggal uszni.
Nalunk is szerette a gyerek az oktatot, de a ket eves oktatasnak az lett a vege, hogy tud bohockodni gyorsban is, mellben is, tud a hatan is fetrengeni, csak eppen sehogy nem egy hosszt tisztesseggel vegiguszni.
Most majd olyat keresek ahol egyelore egy uszasnemben, de biztosan megtanuljon uszni. Nem erdekel, hogy fogja e kedvelni az oktatatot meg van-e jatszomedence.
Mi most keresünk oktatást a 4 éves fiunknak. Férjem gyerekként megtanult (versenyszerűen) úszni.
SZóval a mi fő szempontjaink:
-Egyéni oktatás
-Az oktató menjen a vízbe a gyerekkel
- Mindegyik úszásfajtát biztonsággal tanulja meg.
-A szülő nincs a gyerekkel oktatás alatt.
Az ár mindegy, mert az úszás tudás a gyerek életét mentheti meg adott esetben, az pedig megfizethetetlen. (600 méterre lakunk a kis Dunától...)
Ha úszásoktatást keresek, nálam nem az a fő szempont hogy ott lehet-e a szülő hogy nem, egyáltalán mégis minek ott ülni ? Én anno, nyolc éves koromtól úsztam, anyukám egyetlen egyszer nem volt ott.
Némelyik szülő, nem hajlandó kiszállni a gyerek hátsójából.
Köszönöm az eddigi válaszokat! 6,5 éves lesz ősszel.
Nekem az a fontos hogy biztonsággal tanuljon meg úszni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!