Az edzés megkönnyíti a szülést, vagy semmilyen hatással nincs rá?
Abban nem vagyok biztos, hogy magát a szülést megkönnyebbíti-e, de ártani biztos nem árt egy ilyen előkészület. Viszont a kihordást és utána a regenerálódást biztosan elősegíti.
A szülésre van külön szülésfelkészítő, egy hónappal előtte szokták ajánlani.
Semmi köze hozzá, viszont a nagyon izmos hasúakbak szebb és kisebb szokott maradni, viszont ugyanezen okbol, mivel nem tud nőni, a babára nincs hatással, de előfordul, hogy elkezd a méhszáj hamarabb nyílni ( 34-35 hét)
Plusz ha valaki nagyon izmos, akkor kötöttebb nehezebben tágul.
Hangsúly a túlzásokon van, nem egy általánosan edzettebb állapoton, és erre is lesz aki rácáfol.
Szerintem jobb ha edzel, utána is jobb lesz majd, plusz a tüdőkapcitásod biztosan jobb lesz a szülés alatt.
Egyébként teljes puhányan szültem tök könnyen és előtte fittebben nehezebben, de nálam a nehezebbnek semmi köze nem volt a fittséghez vagy egyebekhez..
Szóval ebben ne remènykedj, de mindennek ellenére kívánok könnyű, gyors és sérülésmentes szülést.. vagy legyen lassabb, de akkor is sérülésmentes☺️
Az edzéssel csak îgy tovább.
A 3. Babàt én is így tervezem..
A 2. Baba után kezdtem a súlyzós kardiós sajáttestsúlyos edzésekbe
Szia. Én is kíváncsi lennék erre, mert én is edzek.
Eddig könnyen viseltem a várandósságot, nem vizesedem, nincs nehéz legzesem, stb.
Ma megjegyezték a faluban többen, hogy úgy sétálok, mintha nem napokon belül szülnék :)
Minden nap (ha jó idő van) még mindig kb 4 kilométert sétálok és kismama tornázok.
Remélem ez segíteni fog :)
37 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!