Miért nem lehet szülés után 6 hétig edzeni? Mi történhet akkor, ha valaki mondjuk szülés után első héten elkezd edzeni? Mi baja lehet a nőnek?
Úgy, hogy a terhességük alatt is edzettek es tudatosan táplálkoztak, nem mindent össze zabáltak. A modellek, hírességek es a fitnesz bajnokok kb ezek segitsegevel csak max néhány kilot szednek fel a gyerek tömegén kívül, ami aztán pár het alatt le is megy. Kb hasuk sem szokott lenni, csak mar amikor nagyon a végén jarnak.
Valamennyi tornát persze lehet végezni szülés utan is, nem kell (meg amugy se tudnal kisbaba mellett) egesz nap ágyban feküdni 6 hetig.
Nem esznek, és nem is szoptatnak.
Nagyon oda figyelnek , a terhesség alatti étkezésre, edzésre.
Hisz a testükből élnek.
Az edzés szó gyűjtőfogalom, ezért kapsz ilyen különböző válaszokat. Mert valahol edzésnek számít az utolsó által említett pár gyakorlat, meg egy komplett testépítőedzés is. Értelemszerűen a gyógytornaszerű edzés megengedett, sőt javallott, de 50 kilóval guggolni laza medencével és izomzattal annyira nem. Pont azért, amit írtak, hogy a belső szervek még rendeződnek, sebek vannak lenn, sokaknál háborgó aranyér vagy éppen császárseb, sérült hasizom, sérülés lehet a vége. Ettől még mozogni persze ajánlott.
Egyébként könnyen szültem, vágás nélkül, de az első héten örültem ha a babakocsis séták gond nélkül mentek a fáradtságtól, bedurrant mellektől és kialvatlanságtól... (Pedig azt hittem, hogy majd milyen fitt leszek és ugrálni fogok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!