Lesz még olyan a szex mint régen?
Fejben ott vagy? Tényleg kívánod is?
Nálam akkor van ilyen mikor nagyon fáradt vok, vagy sok stressz van az életemben. Akkor valahogy annyi gondolat és érzelem kavarog bennem h hiába kívánom a párom, egyszerűen nem tudom elengedni magam
"A háromfázisú fogamzásgátló készítmények minden egyes csomagban különböző hormontartalmú bevont tablettákat tartalmaznak, amelyek a normál ciklus változó hormonszintjéhez igazodnak. Ezek a hormonok hatásukat elsődlegesen az ovuláció gátlásával fejtik ki. Ezen kívül megváltoztatják a cervixnyákot és a méh nyálkahártyáját, ezáltal megnehezítik a spermiumok eljutását a petesejthez és csökkentik a beágyazódás valószínűségét."
Sokaig valtogattam az egyfazisuakat a ferfi nogyogyaszom anno kb kirohogott kb mikor mondtam neki hogy konkretan a szupererzekeny csiklom meghalt. Valltig allitotta hogy nem a fogamzasgatlo miatt majdnem rament a kapcsolatom is. Utananeztem neten es kiderult masoknak is ugyanez volt a baja es a haromfazisut irtak fel nekik egytol egyig. Felirattam a dokival aki mosolyogva irta fel kozolte hogy regen hasznaltak ilyen foggatlot ez mar nem divat de persze kiirja ha nagyon akarom. Azzal helyrejottem triodena amugy a gyogyszer neve de mas markaneven is fut. Annyi "hatranya" van hogy ugyanugy faj a menszesz mint mikor tini voltam es nem szedtem gyogyszert de nem banom. Tobb a verzes is menszesz alatt. De bantam is en, vegre visszatert minden akkor. Valahol "termeszetesebbnek" is tunt hiaba nem volt az, ereztem a fajdalmat es a gyonyort is. A mai napig nem tudom egyebkent ertelmezni a libido csokkenest mint fogalom vajon mit jelent. Vajon a kedvre utal? Vagy arra hogy nem olyan erzekeny a nemiszerv es ezert nincs kedv a szexhez? Szerintem ha a test mukodik akkor nincs az a ferfi aki megallit egy feltuzelt not. Ha viszont 50%os az erzekenyseg akkor a hangulat se jon meg igazan max a kotelessegtudat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!