Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hàny kísérő lehet bent a...

Hàny kísérő lehet bent a vajúdó szobában?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy jo otlet e hogy a ferjemen kivul meg, elkiser a sogornom is (aki pszichologus) talan meg szakmailag hasznos is lehet. Vagy nem tudom .

ma 18:19
 1/4 anonim ***** válasza:
91%
Néhány helyen egy választott személyen kívül egy dúla is bent lehet veled, de két választott személy semmiképp. Legfeljebb váltani tudják egymást, majd meglátod, hogy mi esik jól, bár szerintem a pszichológiai tudás szülés közben nem igazán releváns. Egy dúlán elgondolkozhatsz, ha úgy érzed, hogy jól esne ilyesmi támogatás, tudnak nagyon nagy segítségek lenni fizikailag és lelkileg is.
ma 18:23
 2/4 anonim ***** válasza:
54%

Egy nagykorú kísérő lehet benne.

Off Minek a szüléshez pszichológus????

ma 18:24
 3/4 anonim ***** válasza:
88%

Korhaztol fugg. Nalunk 1 kisero + 1 dula lehet bent alapbol.

De most peldaul influenza jarvany van epp, pont par napja hirdettek ki, igy dula se mehet.

ma 18:41
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el ez nem az a hely, ahol egy pszichológus tudása kell. Esetleg utólag, hogyha valami olyan van, és fel kell dolgozni az eseményeket. A férjed, viszont ha ügyes, ő nagyon sokat tud segíteni.
ma 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!