Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mik az előnyök és a hátrányok...

Mik az előnyök és a hátrányok természetes és császáros szülésnél?

Figyelt kérdés
Átlagosan meddig kell a kórházban maradni? Császárnál mennyire rossz a felépülés? Szexelni kb mikortól lehet? Kicsit tudatlan vagyok, de köszönöm szépen a válaszokat.

2022. febr. 23. 09:29
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
23%
Elolvastam mi is ez, nem kellett volna😂😂😂😂😂😂
2022. febr. 23. 14:43
 32/32 anonim ***** válasza:
100%

Természetes szülés: k.baszottul kegyetlen vajúdás, alul reped szakad minden, varrás rohadtul fáj, szex fáj 3 hónapig, egy hétig nem tudsz leülni és rendesen járni.

Császár: katéter sz.r, de akkora fájdalom, mint egyetlen fájás. Első felállás sz.r, de nem fáj jobban, mint egyetlen fájás. Érzéstelenítőt meg se lehet érezni. A vérhígítózás tényleg gáz 20 napig, azt kihagytam volna. Fájdogál az első 3-4 napban, de lehet tolni a fájdalomcsillapítót, azért úgy elviselhető.

6 hétig ígyis-úgyis kímélő életmódra van szükség. Én nyomtam a fájdalomcsillapítót még pár napig és nem éreztem vészesnek.

Én a császárra szavaznék ha újra kellene csinálnom.

Természetesen vajúdtam 7,5 órát, képtelen lennék 3x ennyi ideig még vajúdni. A császár fájdalmai semmik voltak ahhoz képest.

2022. febr. 23. 18:00
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!