Szülés után kinek mi jött be?
Milyen felnőtt pelenka, hálós bugyi, betét, stb. jött be, egyáltalán mivel készültetek szülés utánra?
Első baba, így egy kicsit meg vagyok lőve azzal, hogy mit lenne érdemes vinni a kórházba, ami a lehetőségekhez képest mégis komfortosabb viselet talán. Hány napig kellett ilyesmit használnotok, mikor volt elég egy kényelmes bugyi, éjszakai extra betéttel mondjuk?
Hidd el, a bugyipelus a legkomfortosabb. Az Alwaysnek van (legalábbis egy éve volt) illatosított bugyipelusa, Müllerben vettem. Egy áldás volt, tényleg az a legegyszerűbb, hogy csak letolod vagy letéped és megy a kukába. Óriási gátsebem volt, de nem bántotta.
16: én kb 2-3 óránként mosakodtam, a gátseb miatt nagyon jól esett. De amúgy sokkal többet kibírt volna.
21 vagyok, ilyenem volt. Az ára persze jóval drágább, mint amit a gyógyszertárakban lehet venni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!