Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császármetszés után mennyi...

Császármetszés után mennyi idő, míg a has ugyanakkora lesz, mint terhesség előtt?

Figyelt kérdés

jan. 21. 14:36
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
Hát ez genetikától, a has izomzatától is függ. A hasizom szétnyílik így sokszor csak speciális tornával lesz ugyanakkora. Ha a bőr megnyúlik akkor ottmarad, ha a kötőszövetek gyengék jön a kötényhas. Egyébként kb 6 hetesen már közel ugyanakkora,mint volt.
jan. 21. 14:42
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én még vagy 2-3 hónapig tuti terhesnek néztem ki :D nem emlékszem pontosan. Aztán magától elmúlt, semmi extra mozgást nem csináltam erte, csak sétáltam a babával nagyon sokat, azt szeretem.:)
jan. 21. 14:50
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Kb annyi idö, mint amennyi alatt tágult, azaz fél év - egy évvel lehet számolni. Meg természetesen megfelelö sport is kell hozzá
jan. 21. 15:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon hamar visszaállt, 1,5 hét múlva már szinte olyan volt mint régen.
jan. 23. 06:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem most is olyan mintha 4 hónapos terhes lennék, pedig 9 éve szültem császárral 4000gr-mal a fiam. 168 cm 58 kg vagyok. Úszok, mozgok, keveset eszek. Nagyon zavar hogy ilyen a hasam. Jó
jan. 23. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!