Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után kinek mi jött be?

Szülés után kinek mi jött be?

Figyelt kérdés

Milyen felnőtt pelenka, hálós bugyi, betét, stb. jött be, egyáltalán mivel készültetek szülés utánra?

Első baba, így egy kicsit meg vagyok lőve azzal, hogy mit lenne érdemes vinni a kórházba, ami a lehetőségekhez képest mégis komfortosabb viselet talán. Hány napig kellett ilyesmit használnotok, mikor volt elég egy kényelmes bugyi, éjszakai extra betéttel mondjuk?

2022. jan. 30. 18:06
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Most gyors megnéztem, Auchan saját márkás éjszakai felnőtt nadrágpelenka. Anyagra nem tűnik rossznak, inkább csak a nagy pufisága miatt gondolom, hogy marha kényelmetlen lehet, de ha ilyen sokan szavaznak a pelenkára, akkor mindenképpen elviszem. :)
2022. jan. 30. 20:59
 12/24 anonim ***** válasza:
Nekem is a tena pants, annak van egy discreet változata, kb olyan, mintha egy bugyi lenne rajtad, nagyon kényelmes. Még a szülőágyon bepakoltak betéteket, de mire letoltak az osztályra, már kifolyt minden, a többieknek is tiszta vér volt a ruhája, ágya, örültem, hogy vittem ilyen bugyi pelenkát.
2022. jan. 30. 21:01
 13/24 anonim ***** válasza:
Nem vittem pelenkát, pamut bugyi + gyermekágyas/éjszakai betét kombót használtam, és semmim nem ázott el a vértől, nem történt baleset.
2022. jan. 30. 21:17
 14/24 anonim ***** válasza:

Elsőnél óriás betétet (tena inkontinencia betét) használtam kinaiban vásárolt nyanya bugyival, nem Volt baleset.

Másodiknál tena pants -ot vittem egy 10 db-os csomaggal, nekem sokkal kényelmesebb volt így most a harmadik szülésre is azt fogok venni.

10db-os csomag után elég volt már a sima éjszakai betét. Majd később már csak sima.. Kb 7 hétig vereztem

2022. jan. 30. 21:23
 15/24 anonim ***** válasza:

Pelenkát vigyél, ne betétet, hidd el nem fogod megbánni.

Nálam ami életmentő volt természetes szülés (és gátmetszés + szakadás) után, az az aloe vera spray és a jégbetét. Utóbbinak az ára miatt nagyon húztam a szám és fontolgattam, hogy vegyek-e, de ha legközelebb tízszer ennyibe kerülne is vinnék belőle a kórházba mindenképpen.

2022. jan. 30. 21:50
 16/24 anonim ***** válasza:
bocsi az offért, és tudom hogy ez egyéni, de 1 pelenka kb. hány órát bír ki?
2022. jan. 30. 22:08
 17/24 anonim ***** válasza:
61%

Hacsak nem extrém sok a vérzés, nagyon sokat. Én az első napokban is csak a saját kozerzetem miatt cseréltem többször, amúgy kibírt volna jóval többet is.

15-ös voltam.

2022. jan. 30. 23:55
 18/24 anonim ***** válasza:
Sima mosható betétet vittem, amit amúgy is használok, egyszer sem áztam át.
2022. jan. 31. 11:58
 19/24 anonim ***** válasza:
64%
Tena pants pelenka. Egyebkent komolyan,vannak olyanok,akik egy szules utan kepesek egy pelenkat,amit raadasul senki nem lat alapbol,cikinek tartani? Nekem senki nem latta. Furdeskor megoldottam a cseret,illetve wc-n, a szobaban meg kinek es miert mutogatnam? Az nem lenne ciki,ha ki kellene menni,szolni a novereknek,hogy csereljek le a huzatot,mert csupa ver minden? Vagy ugy kimenni furodni,hogy csurom ver vagy hatulrol. Nem azert mondom,mert szerintem ciki lenne,hiszen nok vagyunk,szuleszeten aztan keves valoban ciki dolog tortenhet meg,legalabbis olyan,amit nem lattak volna mar. Persze lehet eleg a nemtudom milyen betet. De valljuk be, 90%ban a szules utani elso par napban a kiurulo ver koszonoviszonyban sincs a menstruacional megszokott vermennyiseggel... Nekunk a korbaz kifejezetten a tena pelenkat kerte. Naggyon bejott. Kenyelmes,nem azik at.
2022. jan. 31. 17:07
 20/24 A kérdező kommentje:
Én nem cikinek gondolom, egyszerűen csak szeretném a lehető legkomfortosabban érezni magam abban a "komforttalan" helyzetben. Ciki vagy sem, én úgy sejtem, hogy lélekben nagyon nehezen fogom viselni azokat a napokat és ahogy csak lehet szeretném könnyebbé tenni magamnak. Ez is bele tartozik.
2022. jan. 31. 17:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!