Szülés utáni szex lehetséges így?
Figyelt kérdés
Jövő hét kedden lesz 6 hete hogy szültem, akkor is lesz majd a kontroll, viszont érdekelne, hogy gumival mennyire fertőzésveszélyes ha most hétvégén együtt lennénk párommal? Hétköznap ő munka miatt nincs itthon csak hétvégente, ezért gondoltam hogy már jó lenne, de persze ha gumival is veszélyes akkor kivárjuk a következő hétvégét amikor már a doki zöld utat ad. Egyébként szülés után 2-2,5 hétig vérezgettem, azóta sima folyásom van nem tudom ez fontos infó-e😊jan. 21. 23:44
1/6 anonim válasza:
Az orvosod hány hét cölibátust ajánlott? Azt tartsd be és kész…
2/6 anonim válasza:
Mivel a gumival fedett pénisz is felvihet olyan dolgokat a hüvelyből a nyitott mégszájhoz, ami nagyon nem való a sebes méhbe, biztosan hordoz valamennyi kockázatot.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi 2-es, le is beszéltél!😊 Biztosra megyünk inkább, kivárjuk azt a plusz egy hetet!
jan. 22. 06:17
4/6 anonim válasza:
Én is megvárnám a 6 hetet. Ritka, de lehet olyan, hogy tovább nem ajánlja az együttlétet a doki. Nem mernék kockáztatni.
5/6 anonim válasza:
Én eleve hét hétre rá mentem a kontrollra, mert karácsony volt, meg két ünnep között, amikor megáll az élet. Ott mondta az orvos, hogy még két hét, igaz én császárral szültem, és még nem szívódott fel a belső varrat teljesen. Úgyhogy igen, van olyan is, hogy tovább kell várni. Nem kockáztatnék én sem, várd meg a kontrollt.
6/6 A kérdező kommentje:
Megvárom!☺️
jan. 22. 21:24
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!