Kinek milyen volt a szülése?
A légzésre koncentráltam az sokat segített. 1x sikoltottam fel, de meglepetésemben, mert nem számítottam rá, hogy felnyúl a doki.
Amíg nem szülsz, addig a szüléstől félsz, a fájdalomtól... én is ezen mentem át. De 35. héttől már tényleg "terhes" lett a dolog és azt vártam mikor esünk túl rajta.
Végül a szülésem komplikációmentes volt, abszolút pozitív élmény.
A gyerekágy... na az tényleg rossz volt, lelki értelemben. Testileg semmi gondom nem volt.
Nekem valami pokol volt de tenyleg. A vege csaszar lett halisten...
Ha 2. Is siman kellene szulnom azokkal a fajdalmakkal sokat kene gondolkozzam azon h legyen e 2. Csak csaszarral szeretnem a 2. Is szulni. De ez egy nagyon rossz pelda
Sogornon par ora alatt megszult szinte nulla fajdalommal , gatvedelemmel. Azt mondta , neki rgy durvabb székrekedés jobban fajt. Nem lehet errre adni ki hogyan szul. Ez csakis rajtad mulik. (Es persze a baban) könnyű szülést kívánok neked!
Nekem mindhárom gyors volt. Mondjuk a dokim meg is mondta már az elsőnél, hogy én gyorsan fogok szülni.
Első lány: Kórházban voltam már 1 hónapja visszatartáson. 17:50kor jött az első fájás, 10 percre rá a következő. Úgy voltam vele, ráérek, mindenki azt mondogatja, nem 5 perces meló egy szülés, helyben vagyok, majd, ha durvább lesz, szólok valakinek. 18:40 körül már kb 2 perenként jöttek a fájások, szóltam, megvizsgáltak, 4 ujjnyira már nyitva is voltam. Azonnal küldtek a szülőszobába. 19:00kor hívtam anyukámat, hogy indul a buli, 19:50re megvolt a lányom.
2. lány: Ott is olyan este 6 körül kezdődtek a fájások, férjem nem is volt otthon, csak anyunék (akkor még náluk laktunk), 18:45kor indultunk el a kórházba, fél 8 körül vettek fel a szülészetre, de az ügyeletes doki, aki megvizsgált azt mondta csak 1 ujjnyira vagyok nyitva, nem fogok én szülni. Azt se hitte el, hogy van fájásom. 21:10kor pedig már meg is született a kisasszony.
3. lány: Na ő nem akart kibújni, úgy indították. Reggel 6kor megkaptam az oxit, fél 10ig még aludtam is a szülőágyon, semmit se éreztem. Fél 10kor kezdődtek a fájások, akkor még tűrhető volt. 10kor már kezdett bedurvulni a dolog, Fél 11kor már azt mondtam a férjemnek, hogy én ezt már nem bírom, 10:50kor lett meg a kis drága.
Tudon, hogy nem minden szülés ilyen gyors mint az enyémek, össze is raktam a két kezem, hogy ilyen szerencsés vagyok. De a fájdalmat szerintem nem úsztam meg, főleg úgy hogy fájdalomcsillapítást egyiknél sem kaptam. Az elsőnél kértem, de azt mondták, hogy már késő. A másik kettőnél is olyan gyorsan zajlott minden, hogy eszembe se jutott kérni.
Szia!
Én se írom le,mert borzalmas volt és hosszú.. de a végeredmény egy csoda!! :))
Én amúgy folyamat arra gondoltam egy nap és vége,utána elmúlik minden ami fáj. :)
Most a 2.-nál már most alig várom a szülést..mert maga az egész terhességem egy rémálom! :D
Pár hét és vége :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!