Terminus túllépéssel akinek spontán indult a szülése mesélne róla?
Mikor indult? Hogyan?
40+2 hetes vagyok, kezdem úgy érezni hogy magától nem fog kijönni ez a baba. Mindenki ijesztget 5 kilós babával, mekóniumos magzatvízzel, szörnyen fájdalmas indítással. Jó lenne pozitív sztorikat is hallani.
Nem nekem, két barátnőmnek indult spontán 40+5 napon. Szóval van remény.
Nekem indították betöltött 41. héten, de nem lett 5 kilós és a magzatvíz is tiszta volt. :) Fájni fájt, de nincs viszonyítási alapom, hogy indítás nélkül milyen lett volna.
Az első spontán indult 40+5 napra. 3720gr ( hajnal 5 kor kezdődött 5 perces fajasokkal ) 11:10 kor már a kezemben volt :)
A másodikat indítottak szinten 40+5 3260gr :)
Az első 6 óra volt a második az infúzió lekötése után 4 óra. Mind a kettőnél tiszta volt a magzatviz.
Most várom a 3.at ő kisfiú lesz, nagyon kiváncsi vagyok mikor bújik ki :)
Könnyű gyors szülést kívánok!
3# vagyok.
Mind a kettőnél volt oxi és epiduralis érzéstelenítés is ha ez számít valamit. ( az elsőnél nem használt, a másodiknál igen, de miután beadták és elzsibbadtam teljesen a 3 fajasnal már konkrétan a feje a kiharatnal volt, ezt azóta sem értem hiszen előtte vizsgáltak 3 ujjnyi voltam, ezután 30 perccel már a kezemben volt )
Nem spontán,de leírom hátha kicsit megnyugtat. 41+2 -re indítottak,már magam is baromi ideges voltan,hogy baja lesz. 3750 lett,és 3 óra alatt szépen megszültem,10/10es apgarral.
A tesója 38.hétre érkezett és mindössze 100grammal volt kisebb. Szóval nyugi.
Egy ismim amúgy időre szült 5 kilós babát és semmilyen károsodása nem lett :)
41+1 indult spontán
Nehéz szüléssel, de ehhez semmi köze nem volt
( később volt egy kifejezetten könnyű szülésem is 40+2-nél)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!