Szűltetek már szőrösen /vagy ciki ugy szülni hogy szőrös a nemi szerv?
Mióta nagy a hasam alig vagy szinte egyáltalán nem tudom szőrtelenítővel leborotválni a szemérmem- et .
Ha sima borotvával csinálom utánna nagyon viszket, mindig géppel szoktam de most nem látom a hasamtól és nemnagyon megy a szőrtelenítés.
Nálatok mi a helyzet?
34hetes
Olyan 30. héttől kezdve már csak a hasam két oldalán kukucskálva tudtam a bikinivonalat úgy-ahogy karban tartani, több nem ment. Egyszer próbáltam érzésre, hát egy hentesüzlet megirigyelte volna a végeredményt, szóval inkább hagytam a fenébe :D
Szóval én bikinivonalat szőrtelenítve, egyébként teljes dzsumbujjal mentem a szülőágyra. Egyébként már az utolsó nőgyógyászati vizsgálatokra is így vonultam, és az orvosom egy szót nem szólt. Ahogy a szülés közben sem érdekelt senkit, pont letojta a szülésznő is és az orvos is, hogy szőrös voltam, a szülés szempontjából teljesen lényegtelen, ami kell, az bőven látszik így is.
Ha császárra van szükség, akkor leborotválják, de természetes szülés esetén már a legtöbb kórházban max akkor tesznek ilyet, ha kéred. Nálunk fel sem merült mondjuk.
Én kis tükörrel borotváltam magamat.
A császár előtt meg a szülésznő még végigment rajtam, ez volt a protokoll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!