Szűltetek már szőrösen /vagy ciki ugy szülni hogy szőrös a nemi szerv?
Mióta nagy a hasam alig vagy szinte egyáltalán nem tudom szőrtelenítővel leborotválni a szemérmem- et .
Ha sima borotvával csinálom utánna nagyon viszket, mindig géppel szoktam de most nem látom a hasamtól és nemnagyon megy a szőrtelenítés.
Nálatok mi a helyzet?
34hetes
Én tudtam borotvalkozni végig pedig óriás hasam volt.
Pcs volt, előtte való este borotvaltam le teljesen, néztem magam tükörrel, és a férjem is mondta h nagyon szép lett mert sehol 1 db szorszal. Erre a műtét előtt megint megborotvaltak szárazon! Na gondoltam h akkor mi a szarnak kellett ezt nekem meg csinálni?!
#5 én úgy tudtam, hogy a szeméremcsont egy kicsivel felett vágnak, és ott még szokott lenni szőr, de igazából én is csak hallottam, hogy császár előtt szőrtelenítenek, hogy a vágásban tuti ne zavarjon be, de őszintén szólva nem volt császárom, így fogalmam sincs. Lehet ez is kórházanként változik?
#2 voltam
Fiamnál volt valamennyi szőr, nem sövény azért, de leborotválták.
Lányommal programcsászár volt, tudtam mikor fekszem be, előtte nap a férjem segítségével leborotváltam teljesen.
De amúgy gondolkozz logikusan. Kb. minden második anyuka kitol egy-két barnamacit is szülés közben az erőlködéstől, és még ez is egy teljesen mindennapos dolog, annyira megszokták az orvosok, szülésznők...akkor gondolod, hogy azon fennakadnak, ha szőrös vagy odalent? :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!