Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szűltetek már szőrösen /vagy...

Szűltetek már szőrösen /vagy ciki ugy szülni hogy szőrös a nemi szerv?

Figyelt kérdés

Mióta nagy a hasam alig vagy szinte egyáltalán nem tudom szőrtelenítővel leborotválni a szemérmem- et .

Ha sima borotvával csinálom utánna nagyon viszket, mindig géppel szoktam de most nem látom a hasamtól és nemnagyon megy a szőrtelenítés.

Nálatok mi a helyzet?

34hetes

2020. dec. 5. 19:02
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Én tudtam borotvalkozni végig pedig óriás hasam volt.

Pcs volt, előtte való este borotvaltam le teljesen, néztem magam tükörrel, és a férjem is mondta h nagyon szép lett mert sehol 1 db szorszal. Erre a műtét előtt megint megborotvaltak szárazon! Na gondoltam h akkor mi a szarnak kellett ezt nekem meg csinálni?!

2020. dec. 5. 21:50
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

#5 én úgy tudtam, hogy a szeméremcsont egy kicsivel felett vágnak, és ott még szokott lenni szőr, de igazából én is csak hallottam, hogy császár előtt szőrtelenítenek, hogy a vágásban tuti ne zavarjon be, de őszintén szólva nem volt császárom, így fogalmam sincs. Lehet ez is kórházanként változik?

#2 voltam

2020. dec. 6. 07:35
 13/23 anonim ***** válasza:
89%
Én is tükör előtt csináltam magamnak, a férjem meg a végén lemeózta,jó lett-e a végeredmény.
2020. dec. 6. 09:17
 14/23 anonim ***** válasza:
93%
6. vagyok. Mi volt abban lepontozandó, hogy a férjem segített? Gondolom nektek is látta már az érintett területet máskor is, nem?
2020. dec. 6. 10:32
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
En meg nem dontottem el,hogy legyen. Mar par hete nem nyultam hozza ott lent, streptococcust is szorosen vette le a doki, igazabol lehet,hogy nem fogok hozzanyulni. Labaim, combjaim nyilvan azert leszedem (remelem fog menni gyantaval,mert utalom borotvalkozas utan a szuro erzest) de igy,vagy ugy,megoldom. Amugy ha ugy dontenek,hogy megiscsak leszedem, valszeg az lenne,hogy borotvaval latatlanban leszedem,amennyit tudok, a maradekot pedig a ferjem. Nem tudom mi a problema azzal. Latott mar igyis ugyis szorosen,illetve nem szorosen is.
2020. dec. 6. 11:06
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Fiamnál volt valamennyi szőr, nem sövény azért, de leborotválták.

Lányommal programcsászár volt, tudtam mikor fekszem be, előtte nap a férjem segítségével leborotváltam teljesen.

De amúgy gondolkozz logikusan. Kb. minden második anyuka kitol egy-két barnamacit is szülés közben az erőlködéstől, és még ez is egy teljesen mindennapos dolog, annyira megszokták az orvosok, szülésznők...akkor gondolod, hogy azon fennakadnak, ha szőrös vagy odalent? :))

2020. dec. 6. 14:12
 17/23 A kérdező kommentje:
én nem pontoztalak le. Tök logikus h a férj csinálja. Nekem nem meri mert szerinte belevág és félek is h nehogy belevágjon..
2020. dec. 6. 17:25
 18/23 anonim ***** válasza:
25%
szülészorvos,szülésznő és korház függő,ott lent szörösen is szülhetsz,mehetsz vizsgálatokra,valakit szülőágyon borotválnak le
2020. dec. 15. 12:49
 19/23 anonim ***** válasza:
63%
Hát mivel túlestem a pubertás koron így szörösen szültem többszös is! Lol! Ezt komolyan kérdezed? Gondolom a szörtelen ovisok nem szülnek.. A felnött nö és férfi hááát... SZÖRÖS!
2020. dec. 15. 15:41
 20/23 A kérdező kommentje:
okés, azért amikor nőgyogyászhoz mentem mindig leborotváltam. Most okés hogy más de ugyanugy látják a p.t nem?
2020. dec. 15. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!