Anyukák, akiknek spontán indult be a szülés, hogy éreztétek magatokat a szülés előtti napon?
Figyelt kérdés
Fáradtnak? Energikusnak? Hüvelyi fájdalom, vagy betegség érzés akármi?2020. szept. 27. 15:47
1/17 anonim válasza:
Teljesen normálisnak. Csalódott voltam nst-n, hogy jele nincs a szülésnek, és tudomásul vettem, hogy napokig nem lesz gyerek. Alig 24 óra múlva született meg a baba.
2/17 anonim válasza:
Anyum mindig meséli, hogy szülés előtti napon még a szülőben dolgoztak a tesójával meg apámmal. Mikor apám másnak körbetelefonált, hogy lett egy lánya, alig hiték el:D
3/17 anonim válasza:
Az első szülésem előtt még dolgoztam az irodában. Délután volt egy olyan érzésem, hogy nemsokára jön a baba, d nem mertem mondani a kolléganőknek. Este 10-kor jöttek a fájások. Néztem az órát., amikor negyedóránként jött a fájás, szóltam a férjemnek és gyalog bementünk a kórházba. Reggel 7-kor megszületett a lányom.
4/17 anonim válasza:
Semmi extra nem volt előtte. Szoval semmi olyat nem tudok felidézni, ami releváns lehet. Már marhára elegem volt és minden bajom volt mert 40 hét után szültem, de ennyi.
5/17 anonim válasza:
Semmit nem éreztem, már azt hittem, indítani kell a szülést. Abszolút semmi jele nem volt.
6/17 anonim válasza:
Elsőnél szivárgott a magzatvíz, ezért bementem a kórházba.
Másodiknál semmi, egyszercsak indulni kellett, mert jöttek a fájások.
Harmadiknál a szülés előtti napon fél napot mászkáltam egy karácsonyi vásárban, utána következő napon éjfélkor elfolyt a magzatvíz és innentől számítva 1 és negyed óra múlva megszületett.
Mindhátom esetben teljesen átlagosan éreztem magam, sem fáradt nem voltam, sem extrém módon energikus, nem fájt semmim, amíg a fájások el nem kezdődtek.
7/17 anonim válasza:
Valahol olvastam, hogy szülés előtt hasmenése lehet a kismamáknak...nekem lett is. Semmi durva, de többször kellett WC-re járnom, mint korábban. Ez a 39. héten volt. Éjjel el is folyt a magzatvíz, hajnalban megszületett a baba.
8/17 anonim válasza:
Nyűgös voltam, ingerült és türelmetlen. De szerintem inkább azért, mert előző nap a CTG-n a doki már az indítást pedzegette. Amúgy semmi egyéb nem volt, aznap még simán kitakarítottam a lakást kínomban. A hasmenés nálam már a vajúdással együtt jött, szóval még csak ezt se mondhatnám előjelnek.
9/17 anonim válasza:
Előző nap vérezni kezdtem, bementem kórházba mert megijedtem. Aztán mondták,hogy tágulási vérzés és már bármikor megindulhat. Aznap hazaküldtek,de másnap mentem vissza szülni
10/17 anonim válasza:
Egyikkel sem volt semmi extra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!